Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi Evlilik Yolunda İlk Adımı Attı (Düğün Ne Zaman?)

Yaklaşık olarak iki yıldır birlikte olan Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çifti önceki akşam gerçekleşen kız isteme merasimi ile evlilik yolunda ilk adımı attı.

Yayınlanma:
Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi Evlilik Yolunda İlk Adımı Attı (Düğün Ne Zaman?)

Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Tolgahan Sayışman, uzun süredir aşk yaşadığı Almeda Abazi ile evlilik hazırlıkları içine girdi.

2 yıla yakın bir süredir aşk yaşayan ve uyumları ile magazin dünyasında sürekli olarak konuşulan çift Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, uzun birlikteliklerini evlilik ile taçlandırıyor. Uzun süredir birlikte olan çift, önceki akşam bir araya geldi. Yaklaşık olarak bir ay önce Aleda'nın ailesi ile tanışan Tolgahan Sayışman, Hürriyet'in haberine göre, önceki gece de kendi ailesini alarak Almeda Abazi'yi ailesinden istemek üzere onların evine gitti. Almeda Abazi'nin ailesinin Etiler'de bulunan evinde gerçekleşen kız isteme merasimine tüm aile fertleri katıldı.

Allah'ın Emri Peygamber'in Kavli İle..

Almeda Abazi'yi ailesinden istemeye gelen Sayışman ailesi, kahvelerin içilmesinden sonra konuya girdi. Aile adına konuşan baba Haluk Sayışman, "Allah'ın emri Peygamber'in kavli ile kızınız Almeda'yı oğlumuz Tolgahan'a istiyoruz" dedi. Haluk Sayışman'ın bu konuşması üzerine Anne Albana Abazi, "Onun kalbi zaten Tolgahan'ın" şeklinde cevap verdi. Merasimin tamamlanmasının ardından iki aile beraber fotoğraf çektirerek bu anı ölümsüzleştirdi.

Tuzlu Kahve Sürprizi

Türk ailelerinin damada geleneksel olarak yaptığı tuzlu kahvesini bekleyen Tolgahan Sayışman'ın önüne normal kahve geldi.

Düğün Ne Zaman?

Almeda Abazi-Tolgahan Sayışman çifti nikah töreni hakkında bir açıklama yapmazken, nikahın birkaç ay içinde düzenlemesi bekleniyor.

Magazin haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5Haber'i takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.