Tolgahan Sayışman kimdir, nerelidir? Oynadığı dizi ve filmler

Tolgahan Sayışman kimdir? Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman nerelidir, oynadığı dizi ve filmler hangileridir? İşte yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman hakkında bilgi.

Yayınlanma:
Tolgahan Sayışman kimdir, nerelidir? Oynadığı dizi ve filmler

Türk sinema ve dizi sektörünün yakışıklı oyuncusu Tolgahan Sayışman kimdir?

17 Aralık 1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Tolgahan Sayışman, Kadıköy İntaş Lisesini bitirdi. Liseyi bitiren Sayışman, Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu.

Eğitimini tamamlayan Tolgahan Sayışman, 2005 yılında Türkiye'yi erkek güzellik yarışmasında temsil etti. Güney Kore'de düzenlenen uluslararası erkek güzellik yarışması Manhunt International'da dünya birincisi seçilen Sayışman, Ekoldrama ve Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimleri almaya başladı. Bu eğitimini uzun süre devam ettiren Sayışman, bunun ardından Esir Kalpler adlı dizide yer alarak dizi sektörüne giriş yaptı.

Top Model yarışmasında üstendiği sunuculuk görevini başarılı bir şekilde sergileyen yakışıklı oyuncu, daha sonra Maçolar, Dicle, Hepsi 1 ve Acemi Cadı dizilerinde rol aldı. 24 Ekim 2008'de başrollerini Fahriye Evcen'le paylaştığı Aşk Tutulması adlı sinema filminde oynayan Tolgahan Sayışman, bir dönemler izlenme rekorları kıran Elveda Rumeli adlı dizide Mustafa rolüne hayat vermiştir.

Öte yandan 6 Kasım'da vizyona giren Aşk Geliyorum Demez adlı filmde Bergüzar Korel ile başrolü üstlenen Sayışman, Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Kendisi aynı zamanda 2010 yılının eylül ayında başlayan ve 2014 yılına kadar süren ve Fox T ekranlarında yayınlanan Lale Devri adlı dizide başrolde, Çınar rolüne hayat verdi.

2014'te vizyona giren ve başrollerini Saadet Işıl Aksoy'la paylaştığı Sürgün filminde rol alan Tolgahan Sayışman, şu anda Show TV ekranlarında başlayan Asla vazgeçmem dizisinde Yiğit Kozan karakterine hayat vermektedir. Yeni dizisinde başrolü Amine Gülşe ile paylaşmaktadır.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.