Toyota Çılgın İndirime Girdi! Dev Marka Atağa Geçti

Araç piyasasında da markalar arası rekabet hızlı şekilde yaşanmaya devam ediliyor. Onlardan biri de Toyota olurken dev indirime imza attı.

Yayınlanma:
Toyota Çılgın İndirime Girdi! Dev Marka Atağa Geçti

Toyota uygun fiyatlı araç satın almak isteyenleri sevindirecek dev bir kampanyaya imza attı. Düşük fiyatlı araç satın almak isteyenler bundan sonra markanın indirimlerinden en hızlı şekilde yararlanma şansına sahip olacak. Toyota ile bundan sonra en sevdiğiniz modelleri çok daha düşük fiyata satın alma imkanına sahip olacaksınız.

Toyota rakiplerinden geri kalmamak adın son sürat gaza bastı. Çılgın indirimi ile bir kez daha tüm araç meraklılarının da dikkatini çekmeyi başardı. Haliyle yeni araç satın almak isteyenler markanın indirimlerinin neler olduğunu da sorgulamaya başladı. Toyota çılgın indirimleri neler olduğu diye merak edenler için işte sevindiren detaylar..

89-001.jpg

Toyota İndiriminde Süre Kısıtı Var!

Toyota indirimini duyurdu. Fakat araç satın almak isteyenlerin bilmesi gereken en önemli hususlardan biri de markanın indirime koşması. Böylelikle indirimli fiyatlar ile yeni bir araç satın almanın mutluluğu yaşanmaya başlanacak. Toyota indiriminden yararlanmak isteyenler Şubat ayı bitmeden bir an önce indirimli kampanyasından yararlanmaya başlaması gerekecek. Çünkü markanın kısa süreliğine indirim yaptığını ve diğer aylarda modellerinde zamlı satış fiyatının ortaya çıkma durumu olabileceğini söylemeliyiz. Zamlı şekilde araç satın almak istemeyenler indirimlerini de kovalamaya devam ediyor.

90-001.jpg

Toyota Sevindiren İndirimleri İle Geldi!

Toyota sevindiren indirimleri ile araç piyasasında yer aldı. Performans ve konforu aynı anda yaşamanıza yardımcı olacak Toyota Yaris, Şubat ayı sonuna kadar indirimli şekilde satışa sunmaya devam ediliyor. Buna göre sıfır araç satın almak ve ayağınızı yerden kesmek istiyorsanız Toyota’nın sevindiren indirimlerinden yararlanmaya başlamalısınız. Toyota ile performans ve konforu bir arada yaşarken, diğer yandan şık tasarımlarla buluşma şansına sahip olacaksınız. İşte Toyota Yaris fiyat listesi;

  • Toyota Yaris 1.0 Vision 543,350 TL
  • 1,5 Dream Multidrive 693,100 TL
  • 5 Dream X Pack 735,650 TL
  • 1,5 Dream Multidrive 747,400 TL olarak marka tarafından alıcılar için indirimli olarak araç piyasasında satılıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.