Trabzonspor: 3 Beşiktaş: 4 (Avni Aker'de Son Sözü Beşiktaş Söyledi)-Maç Özeti

Haftanın en önemli karşılaşması Trbazonspor Beşiktaş maçında ilk yarıda iki gol vardı. Karşılaşmanın ikinci yarısında oldukça hareketli geçiyor. Art Arda gelen gollerle oyunda dengeler değişti ve Beşiktaş sahadan 4-3'lük galibiyetle ayrıldı. İşte Trbazonspor Beşiktaş maçının özeti.

Yayınlanma:
Trabzonspor: 3 Beşiktaş: 4 (Avni Aker'de Son Sözü Beşiktaş Söyledi)-Maç Özeti

Süper Lig 27. haftanın en önemli karşılaşmalarından olan Trabzonspor Beşiktaş karşılaşmasını konuk ekip Beşiktaş 4-3 kazandı

2017 yılının iki yenilmeyen takımı olan Trabzonspor ile Beşiktaş, Süper Lig'de son haftalardaki iyi sonuçlarına devam etmek istiyor. İşte karşılaşmanın özeti.

Dakika 4: Karşılaşmaya hızlı başlayan siyah beyazlı ekip, golü erken buldu. Babel'in soldan attığı pası, çizgiden Adriano çizgiden içeriye çıkardı. Cenk gelen topu güzel bir vuruşla gole çevirdi.

Dakika 13: Kaleci ile karşı karşıya kalan Babel, topu ceza sahasına çıkardı ancak araya defans girdi.

Dakika 19: Quaresma'nın kullandığı serbest vuruş, az farkla auta çıktı.

Dakika 25: Yusuf'un pası ile ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Okay, muhteşem bir vuruşla takımına beraberliği getiren golü attı.

Dakika 51: Babel-Gökhan paslaşması sonrasında Aboubakar'a gelen topu golcü oyuncu önüne alarak şutunu çekti, top auta çıktı.

Dakika 55: Oğuzhan'ın pasında topu penaltı noktası üzerinde kontrol edip dönerek vuran Aboubakar skoru 21'e getirdi.

Dakika 63: Castillo ceza sahası dışından çok sert ve düzgün bir vuruşla kaleci Fabri'yi avladı.

Dakika 65: Kullanılan köşe vuruşunda topa arka direkte dokunan Rodallega skoru 3-2'ye getiren golü kaydetti.

Dakika 74: Beşiktaş'ın kazandığı frikikte topun başına Talisca geçti. Talisca düngün bir vuruşla takımına beraberliği getirdi. 3-3

Dakika 90+1: Gökhan Gönül'ün ortasına iyi yükselen Atiba, takımına agalibiyeti getiren golü kaydetti.

Ersun Yanal'dan 4 Değişiklik

Ersun Yanal, Çaykur Rizespor maçı 11’inden farklı olarak kadroda 4 değişikliğe gitti. Yanal, kart cezalısı N’Doye’un yerin ilk 11’de Rodellaga’ya, Zeki, Medjani ve Bero’nun yerlerine ise Çaykur Rizespor maçıyla birlikte kart cezasını tamamlayan Pereira, Uğur ve Yusuf Yazıcı’ya görev verdi.

ŞEnol Güneş Kadroyu Bozmadı

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, geçen hafta ligde 3-0 galip geldikleri Gençlerbirliği maçı 11'inde değişiklik yapmadı. Gençlerbirliği maçında yüzüne çarpan top sonrası gözü şişen ve yerini Tolga Zengin'e bırakan kaleci Fabri'de Trabzonspor karşısında ilk 11'de yer aldı. Şenol Güneş, ayrıca Antalyaspor ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilen Aboubakar'ın cezasının sona ermesine rağmen forvet hattında yine Cenk Tosun'u tercih etti.

Maç Horon ve Kolbastı ile Başladı

Trabzonspor’un Şenol Güneş Kompleksi’nde Beşiktaş ile oynayacağı maç öncesi bir grup kolbastı ve horon ekibi kısa bir süre gösteri yaparak taraftarları eğlendirdi.

Bordo Mavili Taraftardan Kareografi

Trabzonspor Beşiktaş karşılaşmasında doğu tribününde koreografi yapıldı. Bordo mavili taraftarların hazırladığı koreografide ‘Dozer gibi oyna, Kazım gibi sev’ sloganına yer verildi.

5haber.com  |  Trabzon

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.