Trabzonspor Emmanuel Mas'ı KAP'a Bildirdi (Emmanuel Mas Kimdir?)-Son Dakika Transfer Haberi

Trabzonspor tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformuna gönderilen son yazıda Arjantinli sol bek oyuncusu Emmanuel Mas'ı ile transfer görüşmelerinin başladığı belirtildi. İşte son dakika bilgileri ve Emmanuel Mas'ın kariyeri hakkında bilgi.

Yayınlanma:
Trabzonspor Emmanuel Mas'ı KAP'a Bildirdi (Emmanuel Mas Kimdir?)-Son Dakika Transfer Haberi

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısına istediği gibi başlayamayan Trabzonspor, transfer döneminde takımın eksiklerini tamamlayarak ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Bordo mavili kulüpten yapılan son dakika açıklamasında, sol bek oyuncusu Emmanuel David Mas Sgros ve kulübü San Lorenzo ile transfer görüşmelerine başlandığı açıklandı. Trabzonspor bu konuda Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirimde bulundu.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den konuyla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda, “Profesyonel futbolcu Emmanuel David Mas Sgros’un kulübümüze transferi konusunda, Club Atletico San Lorenzo De Almagro ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Emmanuel David Mas Sgros Kimdir?

15 Ocak 1989 doğumlu olan başarılı oyuncu Arjantin'in San Juan kentinde dünyaya geldi. 1.80 boyundaki sol bek oyuncusu 2008-2013 dönemleri arasında ülkesinin San Martin de San Juan takımında 104 maçta forma giydi ve bu karşılaşmalarda 4 gol atma başarısı gösterdi. 2013-2016 sezonlarında da San Lorenzo'da forma giyen oyuncu burada çıktığı 49 maçta takımına 3 gollük bir katkı sağladı. Başarılı sol bek oyuncusu Arjantin milli takımı ile de 4 maça çıktı. 2013 yılında takımı ile Arjantin Birinci Lig Şampiyonluğu yaşayan Mas, 2014'te Libertadores, 2015 yılında da Supercopa Argentina kulvarlarında takımı ile başarıya ulaştı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, spor haberlerinden, transfer haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.