Trabzonspor İkinci Yarıdaki Yenilmezliğini Sürdürdü Trabzonspor: 2 Galatasaray: 0

Spor Toto Süper Lig 25. haftanın en önemli maçı olan Trabzonspor Galatasaray karşılaşmasında gülen taraf ev sahibi ekip oldu. Bordo mavili ekip, sahasında konuk ettiği Galatasaray'ı 2-0 yendi. İşte karşılaşmanın ayrıntıları.

Yayınlanma:
Trabzonspor İkinci Yarıdaki Yenilmezliğini Sürdürdü Trabzonspor: 2 Galatasaray: 0

Trabzonspor evinde konuk ettiği Galatasaray'ı her iki yarıda bulduğu birer golle 2-0 yendi ve ligin ikinci yarısındaki yenilmezlik unvanını sürdürdü.

Trabzonspor'un İlk golü: Yusuf'un sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda arka direkte boş durumda kalan Castillo'nun vuruşunu savunma çizgiden çıkardı. Devam eden topta N'Doye altı pastan topu ağlara gönderdi.

İkinci gol: Bordo mavili takımın atağında Olcay'ın pasıyla kaleciyle karşı karşı kalan Yusuf düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Öte yandan 65. dakikada Trabzonspor'da Uğur Demirok, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

TRABZONSPOR SAHASINDA GALATASARAY ILE KARSILASTI.<p><p>FOTO:OSMAN SISKO/DHASarı Kırmızılı Takımda 5 Değişiklik

Galatasaray Teknik direktörü Igor Tudor, ligin 24’üncü haftasında 3-2 kazandıkları Gençlerbirliği maçının 11’den farklı olarak Trabzonspor karşısında 5 değişikliğe gitti. Hırvat teknik adam, Ahmet Çalık, Rodrigues, Chedjou, Hakan Balta ve Josue’nin yerlerine ilk 11’de Semih, Cavanda, Linnes, Sneijder ve Bruma’ya görev verdi.

TRABZONSPOR SAHASINDA GALATASARAY ILE KARSILASTI.<p><p>FOTO:OSMAN SISKO/DHACavanda Şans Buldu

Galatasaray'da son olarak ligin 12’nci haftasında Fenerbahçe maçında forma giyen Luis Cavanda, 13 hafta sonra Trabzonspor karşılaşmasının ilk 11’inde görev aldı. Sezon başında Trabzonspor'dan transfer edilen sağ bek oyuncusu, uzun bir aradan sonra formasına kavuşmuş oldu. Sarı kırmızılılarda Antalyaspor maçı öncesi sakatlanan Sneijder da 2 hafta sonra ilk 11’de görev aldı. Galatasaray’da sakatlıktan kurtulan Semih Kaya ve kırmızı kart cezalısı Bruma da 1 hafta sonra ilk 11’de yer aldılar. Ayrıca Martin Linnes ise 3 hafta sonra ilk 11'de şans buldu.

TRABZONSPOR SAHASINDA GALATASARAY ILE KARSILASTI.<p><p>FOTO:OSMAN SISKO/DHAMaç Öncesi Horon

Trabzonspor’un Medical Park Arena Stadı’nda Galatasaray ile oynayacağı maç öncesi horon ekibi kısa bir gösteri yaparak taraftarları eğlendirdi.

TRABZONSPOR SAHASINDA GALATASARAY ILE KARSILASTI.<p><p>FOTO:OSMAN SISKO/DHATaraftardan Kareografi

Trabzonspor Galatasaray karşılaşmasında doğu tribününde ilk kez koreografi yapıldı. Bordo mavili taraftarların hazırladığı koreografide ''Dik oyna'' sloganına yer verildi.

TRABZONSPOR SAHASINDA GALATASARAY ILE KARSILASTI.<p><p>FOTO:OSMAN SISKO/DHANikah Kıyıldı

Trabzonspor-Galatasaray karşılaşması öncesinde Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde bir çiftin nikahı kıyıldı. Bordo mavililerin yeni stadı ilginç bir ana tanıklık etmiş oldu.

TRABZONSPOR SAHASINDA GALATASARAY ILE KARSILASTI.<p><p>FOTO:OSMAN SISKO/DHA

5haber.com  |  Trabzon

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.