Trabzonspor'un Yeni Transferi Carl Medjani Kimdir?

Bordo mavili ekip, serbest statüde olan Carl Medjani'yi KAP'a bildirdi. Peki Carl Medjani kimdir? Kariyeri ve forma giydiği takımlar hangileridir. İşte oyuncu hakkında detaylı bilgi.

Yayınlanma:
Trabzonspor'un Yeni Transferi Carl Medjani Kimdir?

Trabzonspor Kulübü, serbest statüde bulunan savunma oyuncusu Carl Medjani’nin transferi konusunda görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. tarafından konu ile ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi: "Serbest statüdeki profesyonel futbolcu Carl Medjani'nin Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır."

Sağlık Kontrolü Tamamlandı

Bu arada Carl Medjani, dün gece takımın Antalya Belek’teki kampına katıldı. Takımın kamp yaptığı otelde teknik direktör Ersun Yanal ile bir görüşme yapan Medjani, sabah erken saatlerde ise Antalya’da sağlık kontrolünden geçirildi.

Carl Medjani Kimdir?

15 Mayıs 1985 doğumlu Carl Medjani, Cezayir asıllıdır.

Futbol'a Saint-Étienne'in altyapısında başlayan oyuncu 2003-2006 arasında Liverpool'da görev almıştır ama forma şansı bulamamıştır. 2004-2005 arasında Lorient'de kiralık olarak görev yapan oyuncu ertesi sezonda ise Metz'de kiralık olarak forma giydi. 2006-2008 arasında ise Lorient'e transfer olan oyuncu 2007-2008'de Ajaccio'da kiralık olarak forma giydi. Burada gösterdiği performans ve etkili oyun ile Ajaccio tarafından bonservsi satın alındı. 2013'te Monaco'ya transfer olan oyuncu 2013-14 sezonunda Yunan takımlarından Olympiacos'da ve 2014'te ise Valenciennes'de kiralık olarak forma giymiştir. (Vikipedi)

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.