Trafik Canavarı Denizli ve Kütahya'da Can Aldı: 2 Ölü , 3 Yaralı

Denizli, Kütahya ve İstanbul'da meydana gelen kazalarda 2 kişi hayatını kaybederken, olaylarda 3 kişi de yaralandı. İşte kazaların detayları.

Yayınlanma:
Trafik Canavarı Denizli ve Kütahya'da Can Aldı: 2 Ölü , 3 Yaralı

İstanbul, Kütahya ve Denizli'de trafik canavarı yine can aldı. Bu üç ilde meydana gelen kazalarda toplamda 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişide olaylardan yaralı olarak kurtuldu. İstanbul'da meydana gelen kaza sonrasında ise kazanın meydana geldiği D-100 karayolu trafiği yaklaşık olarak 1 saat araç trafiğine kitlendi.

İstanbul'da Zincirleme Kaza

İstanbul D-100 karayolu Kartal istikametinde, önceki gece toplamda 3 farklı aracın karıştığı bir trafik kazası meydana geldi. Olay, D-100 Karayolu Kadıköy Acıbadem Mevkisi Kartal istikameti'nde önceki gece 22.00 sularında oldu. İddiaya göre, 34 TCR 54 plakalı taksi sürücüsü sağ şeride geçmek için yavaşladığı sırada, arkasından gelen 3 farklı otomobil birbirine girdi. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, olay sonrası meydana gelen sıkışıklık D-100 karayolunda yaklaşık olarak 1 saat boyunca trafiğin kitlenmesine neden oldu.

Kütahya'da Damat Düğün Günü Trafik Kazasında Öldü

Bugün gerçekleşecek olan düğün töreninin hazırlıklarını tamamlamak için uğraşan ve son olarak gelini kuaföre bırakan 28 yaşındaki damat Turhan Kocabaş, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Bugün düğün töreni gerçekleşecek olan 28 yaşındaki Turhan Kocabaş, 43 UD 800 plakalı otomobili ile gelini Tavşanlı'dan Kütahya'ya bıraktı. Damat Kocabaş, diğer hazırlıkları tamamlamak için aynı otomobille Tavşanlı'ya geri dönüş yaparken, trafik kazası geçirdi. Damat, iddialara göre tedbirsizlik nedeniyle direksiyon kontrolünü kaybetti ve otomobil takla attı. Emniyet kemeri takılı olmadığı belirtilen damat Turhan Kocabaş otomobilin camından fırlayıp, demir bariyerlerin bacaklarına çarparak sıkıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri Kocabaş’ın öldüğünü belirledi.

Denizli'de Kaza: 1 Ölü , 3 Yaralı

Denizli'de önceki gün saat 13.00 sularında Merkezefendi ilçesi Altındere Mahallesinde hareket halinde olan aracın şoförü Mutlu Koç virajda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada Mutlu Koç, eşi Necla Koç (35) ve kızları Sultan Koç ile 5 yaşındaki Gülsüm Koç yaralandı. Yoldan geçen sürücülerin haber vermesiyle gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar Servergazi Devlet Hastanesi ile Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Sultan Koç yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.