Trafik Kazaları Bilançosu: 2'si Çocuk 4 Ölü , 25 Yaralı

Türkiye'de bugün meydana gelen trafik kazalarında bilanço ağır oldu. İşte trafik kazalarının meydana geldiği bölgeler ve kaza bilançoları.

Yayınlanma:
Trafik Kazaları Bilançosu: 2'si Çocuk 4 Ölü , 25 Yaralı

Ülke genelinde meydana gelen trafik kazalarında 2'si çocuk 4 kişi hayatını kaybetti. Kazalarda 25 kişi de yaralandı.

Bugün ülke genelinde meydana gelen trafik kazaları can ve mal kaybına neden oldu. İstanbul, Adıyaman, Mardin, Sivas, Çorlu ve Adana'da meydana gelen trafik kazalarında aralarında çocuklarında bulunduğu ölü ve yaralılar olduğu bilgisi alındı. İşte 5 Ekim tarihinde meydana gelen trafik kazaları ve bilançoları.

Adana'da Feci Kaza: 2 Çocuk Hayatını Kaybetti

Adana Merkeze bağlı Barbaros Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan araç, kaldırıma çıktı ve park halindeki araçlara ve yayalara çarparak anca durabildi. Önceki gece meydana gelen kazada 2 kardeşten küçüğü gece saatlerinde hayatını kaybetti. Büyük olan abla 4 yaşındaki Aslı Savcı bugün hayatını kaybetti.

Çorlu'da Zincirleme Trafik Kazası: 5 Yaralı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan Çorlu Çevre Yolu Fakülte mevkisinde, bugün sabah saatlerinde kaza meydana geldi. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araba bariyerlere çarparak savruldu. Aracın savrulması ile kazaya 3 araç daha karıştı. 4 aracın çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar, Çorlu Devlet Hastanesine sevk edildi.

Maslak'ta Beton Mikseri Faciası: 1 Ölü , 5 Yaralı

İstanbul2un Maslak bölgesinde bulunan Büyükdere Caddesi Sarıyer mevkisi üzerinde kontrolden çıkan beton mikseri, refüjü geçerek karşı şeride çıktı ve MOBESE direğini ile bir ağacı devirdi. Ağacı kökünden söken beton mikseri, 6 araca çarpmasının ardndan anca devrilerek durdu. Mikserin devrilmesi ve araçlara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.

Adıyaman'da Trafik Kazası: 7 Yaralı

Adıyaman Kahta yolunun 20. Km'sinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Kazanın yakınında olan sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralananları Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Sağlık kontrolü alına alınan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Nusaybin'de Kaza: 1 Ölü , 4 Yaralı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bulunan İpek Yolu üzerinde iki araç çarpıştı. İki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de olaydan yaralı olarak kurtuldu.

Sivas'ta Kaza: 4 Yaralı

Sivas 80. Yıl kavşağında meydana gelen kazada 2 araç çarpıştı. Öğle saatlerinde meydana gelen kazada otomobillerin içinde yolculuk yapanlardan 4 kişi, meydana gelen trafik kazasında yaralandığı belirtildi.

5haber.com  | DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.