Trt Genel Müdürü Şenol Göka neden istifa etti? (Şenol Göka kimdir?)

Alınan son bilgilere göre Trt Genel Müdürü Şenol Göka istifa etti. Peki Şenol Göka neden istifa etti? Şenol Göka kidir, nerelidir? İşte detaylar ve alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Trt Genel Müdürü Şenol Göka neden istifa etti? (Şenol Göka kimdir?)

Son dakika açıklaması Trt'den geldi. Alınan son bilgilere göre Trt Genel Müdürü Şenol Göka, görevinden istifa ettiği açıkladı. İstifa dilekçesi vererek bu görevinden ayrılma kararı açıkladığını belirten Göka, dilekçesinde 'Gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum.' dediği ortaya çıktı. İstifa eden Göka'nını yerine ise vekaleten en kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu gelecek.

Şenol Göka Kimdir?

Trt Genel Müdürlüğünden istifa ettiği açıklayan Şenol Göka, 1962 yılında Denizli'de dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini burada tamamlayan Göka, Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Radyo Televizyon Bölümü'nden 1985 yılında mezun oldu.

Mezun olduğu yıl Trt tarafından açılan Yardımcısı Prodüktörlük sınavına giren Göka, bu sınavda başarılı olmuş ve Trt'ye girmeyi başarmıştır. Trt'deki kariyerine bu şekilde başlayan Göka, sırasıyla Prodüktör, Ankara Radyosu Müdürlüğü, Radyo Dairesi Başkanlığı ve Dış Yayınlar Dairesi Başkanlığı görevlerini başarı ile yürüttü.

2012-2014 yılları arasında geçici olarak Başbakanlık Müşavirliği görevine gelen Şenol Göka, 25 Haziran 2014 tarihinde TRT Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı

Bundan sonra ise Ekim 2014 tarihinde genel müdürlük görevine getirildi.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.