TT Arena'da Cimbom Şov!! Galatasaray: 5 Alanyaspor: 1

Spor Toto Süper Lig'in 16' ıncı hafta karşılaşmasında Galatasaray evinde Aytemiz Alanyaspor'u farklı geçti. İşte karşılaşmanın detayları.

Yayınlanma:
TT Arena'da Cimbom Şov!! Galatasaray: 5 Alanyaspor: 1

Süper Lig'in 16. Hafta maçında evinde Alanyaspor'u konuk eden Galatasaray, maçtan 5-1 'lik skorla galip ayrılmayı başardı.

Karşılaşmada rakibinden üstün bir oyun sergileyen Galatasaray ilk golünü 30 'uncu dakikada buldu. Wesley Sneijder'in asistinde Nigel De Jong takımının ilk golünü kaydetti. Golden 9 dakika sonra Sajjad shahbazzadeh maça beraberliği getiren golü kaydetti. İlk yarı bu skorla tamamlanacak denilirken sahneye Lamine Gassama çıktı ve 44' üncü dakikada ilk yarının skorunu belirledi 2-1.

İkinci yarıya da hızlı başlayan sarı kırmızılı ekip, Wesley Sneijder'in golü ile üçüncü golünü bulurken dördüncü golde Eren Derdiyok'tan geldi. Bu golden sonra iyice rahatlayan Galatasaray'ın son golü de 80' inci dakikada Joseu'dan geldi ve karşılaşma Galatasaray'ın 5-1'lik üstünlüğü ile kapandı.

Maç Detayları

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk eden Galatasaray'ın kadrosunda, geçen haftaya göre tek değişiklik oldu. Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink, ligde bundan önce oynadıkları Osmanlıspor müsabakasının başlangıç kadrosunda tek değişikliğe giderken, bu da mecburiyetten kaynaklandı. Osmanlıspor karşılaşmasının ilk 11'inde yer alan ve bu maçta ağır bir sakatlık geçiren Serdar Aziz'in yerine, Semih Kaya başlangıç kadrosunda yer aldı. Sarı-kırmızılı ekipte tedavileri devam eden Kolbeinn Sigthorsson, Tolga Ciğerci, Sinan Gümüş ve Lukas Podolski de kadroda bulunmadı.

Tribünler Boş Kaldı

Galatasaray-Alanyaspor karşılaşmasına futbolseverlerin ilgisi az oldu. Türk Telekom Arena'da tribünlerin büyük bölümünün boş olması dikkati çekti. Konuk ekip seyircisi için ayrılan bölümde yaklaşık 200 taraftar yer alırken, bu taraftarlar tribünde büyük boyutta bir Türk bayrağı açtı.

Yoğun Güvenlik Önlemleri

Galatasaray ile Alanyaspor arasında oynanan karşılaşmada stat etrafında alınan yoğun güvenlik tedbirleri dikkat çekti. Stada giriş sağlayan tüm kapılarda tedbir alınırken, stat etrafında adeta kuş uçurtulmadı.

5haber.com  | İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.