TÜBİTAK personel alım ilanı yayınladı

TÜBİTAK 17 personel alıyor. Detaylar haberimizde

Yayınlanma:
TÜBİTAK personel alım ilanı yayınladı

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi bünyesinde yayınlanan ilanla personel alımı yapılacaktır. Başvuru işlemleri İŞKUR resmi sayfası üzerinden 24 Ocak'ta son bulacaktır. Detaylara ilişkin bilgiye www.tubitak.gov.tr adresinden veya Türkiye İş Kurumunun  www.iskur.gov.tr internet sitelerinden ulaşabilecekler. İş başvurularını ise İŞKUR'un sayfasından https://esube.iskur.gov.tr internet sitesinden yapabilirler.

Adaylarda aranacak şartlar;

1 Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak

2 T.C. Vatandaşı olmak

3 Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak, Taksirli suçlar, kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş suçlar ile aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere; altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlarla, zimmet, rüşvet hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, göreve ilişkin sırrı açıklama, Devlet sırlarına karşı suçlardan dolayı hükümlü bulunmamak.

TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi bünyesinde görev yapmak üzere, 2'si şoför, 4'ü memur, 9'u teknisyen ve tekniker, 2'si koruma görevlisi olmak üzere 17 personel alınacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.