Tunceli Ovacık'ta düşen helikopterden son dakika haberi: Helikopterde 12 kişi var

Son dakika haberi Tunceli'den geldi. Alınan son dakika bilgisine göre içinde 12 kişinin olduğu bir helikopterin düştüğü bildirildi. İşte yaşanan olayın detayları.

Yayınlanma:
Tunceli Ovacık'ta düşen helikopterden son dakika haberi: Helikopterde 12 kişi var

Tunceli'de içinde 11 polisin olduğu helikopterin düştüğü iddia edildi.

Tunceli'de, içerisinde Ovacık İlçesi Hakimi ve güvenlik güçlerinin bulunduğu polis helikopteri radardan kayboldu. Helikopterle irtibat sağlanamıyor. Diyarbakır'dan bir askeri ekip ve 10 kişilik AFAD ekibi, helikopterle Tunceli'ye gönderildi.

Helikopterde Olanlar

Tunceli Ovacık arasında irtibat kesilen helikopterde 2  hakim, 7 polis, 3 mürettebat olmak üzere   toplam 12 kişinin bulunduğu bildirildi

Arama Kurtarma Ekipleri Bölgede

Bölgede arama kurtarma çalışmaları için Diyarbakır'dan CN235 tipi uçağı yönlendirdi. Ayrıca Havadan İhbar Kontrol (HİK) olarak adlandırılan E-7T Barış Kartalı uçağı da Tunceli'de helikopterden gelecek sinyali tespit etmek için uçuyor. Ayrıca iki Sikorsky S-70 arama kurtarma helikopteri de bölgede.

İrtibat kurulamayan helikopter için Diyarbakır 8'nci Ana jet üssünden helikopter ve uçaklar da kalkarak o bölgeye yönlendirildi..

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.