Tunceli'de Çatışma: 1 Asker Şehit Oldu , 1'i Kadın 2 Terörist Öldürüldü

Tunceli'de devam eden operasyonlarda, bölgede çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 askerimiz şehit olurken, 2 teröristte öldürüldü. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Tunceli'de Çatışma: 1 Asker Şehit Oldu , 1'i Kadın 2 Terörist Öldürüldü

Son dakika haberi Tunceli'den geldi. Tunceli'de çıkan çatışmada 1 askerimiz şehit oldu.

Tunceli'nin Çat Deresi civarında bulunan bölgede devam eden terör operasyonlarında çıkan çatışmada 1 askerimiz şehit olurken, 2 teröristte ölü olarak ele geçirildi.

Tunceli kırsalında barınan PKK ve diğer terör örgütlerinin kış üstlenmesine yönelik başlatılan operasyonlarda, merkeze bağlı Atadoğdu Köyü yakınlarında çatışma çıktı. Çatışmada uzman çavuş şehit olurken, 1'i kadın 2 terörist öldürüldü. Bölgede çatışma devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde, PKK ve diğer terör örgütlerinin kış üstlenmesine yönelik başlatılan, havadan helikopter ve insansız hava araçlarının da katıldığı operasyonlar sürüyor. Bu çerçevede merkeze bağlı Atadoğdu Köyü yakınlarındaki Çat Deresi mevkisinde operasyon düzenleyen güvenlik güçleri ile teröristler arasında bugün öğlen saatlerinde çatışma çıktı. Çatışmada, ilk ateşte ağır yaralanan uzman çavuş, askeri helikopterle alınarak Tunceli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi, ancak yapılan müdahale rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Devam eden çatışma bölgesine eğitimli komandolar sevk edilirken, Kobra helikopterler de teröristlerin kaçış güzergahlarını yoğun bomardıman altına aldı. Halen devam eden çatışmada, 1'i kadın 2 terörist öldürüldü.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, terör operasyonlarından, politika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Tunceli

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.