Tunceli'deki Kazada Şehit Olan Hakim Onur Alan'ın Cenazesi Memleketine Geldi

Önceki gün Tunceli'de gerçekleşen helikopter kazasında şehit olan hakim Onur Alan'ın cenazesi Samsun'a geldi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Tunceli'deki Kazada Şehit Olan Hakim Onur Alan'ın Cenazesi Memleketine Geldi

Önceki gün kötü hava koşulları nedeniyle Tunceli'de gerçekleşen helikopter kazası sonucu şehit olan hakim Onur Alan'ın cenazesi askeri uçakla Samsun Çarşamba Havalimanı'na getirildi. Cenazesi getirilen hakim Onur Alan'ın cenazesi, buradan cenaze aracına konularak memleketi Ordu'ya gönderildi.

Tunceli'de önceki gün gerçekleşen helikopter kazasında şehit olan 12 kişiden biri olan şehit hakim Onur Alan'ın cenazesini taşıyan askeri uçak Samsun Çarşamba Havalimanı'na indi. Burada düzenlenen törene Samsun Valisi İbrahim Şahin, Garnizon Komutanı Piyade Albay Sedat Bulut, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri askeri erkan ile vatandaşlar katıldı. Şehit Alan'ın annesi Fatma ile babası Mahmut Alan da aynı uçakla geldi. Uçaktan inen şehit babası güçlükle yürüyebildi. Şehit annesi ise oğlunun fotoğrafını taşıyarak 'Seni Samsun'a böyle mi indirecektik Onurum" diyerek gözyaşı döktü. Şehit Alan'ın cenazesi daha sonra uçaktan indirilerek cenaze aracına konuldu. Ardından memleketi Ordu'ya gönderildi. Şehit Alan için yarın memleketi Ordu'da Altınordu İlçesi Bahçelievler Ulucami'de cenaze töreni düzenleneceği belirtildi.

Son dakika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Samsun

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.