Türk Malı dizisi yeniden çekiliyor (Türk Malı dizisi ne zaman yayınlanacak, kadroda kimler var?)

2010 yılında yayınlanan ve o dönemlerde ekranların fenomen dizisi haline gelen Türk Malı dizisi, yeniden çekiliyor. İşte alınan son bilgiler ve Türk Malı dizisinin yeni sezonu ile ilgili detaylar.

Yayınlanma:
Türk Malı dizisi yeniden çekiliyor (Türk Malı dizisi ne zaman yayınlanacak, kadroda kimler var?)

Bir dönemlerin en çok izlenen dizilerinden olan Türk Malı dizisi, ekranlara geri dönüyor.

2010 yılında Show Tv ekranlarında yayınlanan ve dönemin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Türk Malı dizisi, Star Tv ekranlarında yeni sezonu ile geliyor. 7 yıl önce yayınlanan ve başrollerinde Şafak Sezer ile Binnur Kaya'nın rol aldığı Türk  Malı dizisi, Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Star'dan Açıklama Geldi

Star Tv'nin resmi instagram hesabı üzerinden bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "Erman  Kuzu ekranlara dönüyor!  Şafak Sezer  Türk Malı aile komedisiyle yakında  Star'da!" ifadelerine yer verildi.

Binnur Kaya Olacak mı?

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Türk Malı dizisinin yeni sezonunda Binnur Kaya'nın olup olmayacağı merak ediliyor.

Türk Malı Dizisi

15 Mart 2010 tarihinde, Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan durum komedisi türündeki televizyon dizisi Türk Malı'nda, 20 yıldır evli olan ve birbirlerinden sıkılmalarına karşın beraber yaşamak zorunda olan Abiye ve Erman'ın mutsuz ve trajik evlilikleri konu almaktadır. Dizi, 28 Haziran 2010'da yayınlamış olduğu bölümle sezon finali yapmıştır. Dizi çok büyük bir başarı yakalamış ve her kesimden birçok hayran kitlesi oluşturmuştur. Dizinin 2. sezonunda diziye Melek Baykal ve Özkan Uğur diziye dahil olmuştur. 21 Ocak 2011 tarihinde yayınlanan bölümle yayından kalktı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.