Türk Mobil Yarış Oyunu Racing Kingdom Geliyor

Türk oyun şirketi olan SuperGears, yeni bir mobil yarış oyunu çıkaracağını duyurdu. Çıkarılacak oyunun, şimdiye kadarki mobil yarış oyunlarındaki en iyi ses ve grafik kalitesine sahip olacağı iddia edildi.Yakup ve Yasin Demirden...

Yayınlanma:
Türk Mobil Yarış Oyunu Racing Kingdom Geliyor

Türk oyun şirketi olan SuperGears, yeni bir mobil yarış oyunu çıkaracağını duyurdu. Çıkarılacak oyunun, şimdiye kadarki mobil yarış oyunlarındaki en iyi ses ve grafik kalitesine sahip olacağı iddia edildi.

Yakup ve Yasin Demirden tarafından kurulan SuperGears, yeni bir mobil yarış oyunu çıkaracağını duyurdu. Dikkat çekici grafiklere ve ses efektlerine sahip olacağı ifade edilen oyun, mobil oyun dünyasındaki dengeleri değiştirmeyi hedefliyor.

Mobil yarış oyunu kategorisine sağlam bir giriş yaparak, zirveye yerleşmeyi amaçlayan SuperGears, bu alanda fark yaratacak gibi görünüyor. İşte tam bu noktada Racing Kingdom isimli oyunun neler sunacağı merak ediliyor.

Gerçekçi Grafik ve Ses Konusunda Çığır Açacak

Oyunu geliştiren ekip, yüksek kullanıcı deneyimine büyük bir önem veriyor. Bunun için oynanış haricinde grafik ve ses efektlerine çok fazla dikkat ediyor. Gerçekçi grafik ve ses efektlerinin olduğu bir oyun olacağı ifade ediliyor.

super gears

Burada merak edilen bir diğer konu ise gerçekçi grafiklere sahip oyun, daha üstün özellikli mobil cihaz gerektirip gerektirmeyeceğidir. İlk bakışta yüksek özellikli telefonların gerekeceği düşünülse de, doğru bir optimizasyonla böyle bir şartın olmayacağı açıklandı.

Oyun, 2023 yılının üçüncü çeyreğinde piyasaya sürülecek. İlk andan itibaren nasıl tepki alacağı daha şimdiden merak ediliyor. Şirketin kurucuları olan geliştirici Yasin ve Yakup Demirden ise oldukça umutlu. Türk mobil yarışına biz de başarılar diliyoruz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.