Türk Yapımı Korku Oyunu The Shivers İçin İlk Fragman Geldi

Haunt Chaser yapımıyla da adından söz ettiren Türk oyun firması olan Clock Wizard Games, yeni korku oyunu olan The Shivers ile yeniden dikkatleri çekecek gibi görünüyor. Korku oyununun ilk fragmanı yayınlandı ve beklenen heyecanı...

Yayınlanma:
Türk Yapımı Korku Oyunu The Shivers İçin İlk Fragman Geldi

Haunt Chaser yapımıyla da adından söz ettiren Türk oyun firması olan Clock Wizard Games, yeni korku oyunu olan The Shivers ile yeniden dikkatleri çekecek gibi görünüyor. Korku oyununun ilk fragmanı yayınlandı ve beklenen heyecanı fazlasıyla yarattı.

Türk oyun firması olan Clock Wizard Games tarafından geliştirilen The Shivers, ilk fragmanı ile oyun severleri heyecanlandırdı. Oyun, Steam Demo Day için gün saymaya devam ederken, oyunun hayalet araştırması (Ghost Investigate) kategorisinde yer alacağı bildirildi.

4 Kişi Aynı Anda Oynayabilecek

The Shivers, 4 kişinin aynı anda oynamasına imkan veren bir korku oyunu olacak. Oyunda, lanetlenmiş mekanlarda hayaletlerin izi sürülecek. Farklı ekipmanların kullanılacağı oyunda, ipuçlarını kullanarak gizemler çözülmeye ve hayaletler bulunmaya çalışılacak.

Oyun, aynı zamanda karakter özelleştirme ekranına da sahip olacak ve oyuncular, karakterlerini buradan özelleştirebilecek. Oyun içerisinde market yer alacak ve zengin içeriğe sahip olan market, oyunun daha da zevkli hale gelmesine katkı verecek.

https://www.youtube.com/watch?v=KXZC7BT_wQ8

Oyun içerisinde kazanılan paralar kullanılarak marketten kozmetik ürünler alınabilecek. Oyunda XP ve level sistemi de olacak.

Türk firması tarafından geliştirilen oyunda Türkçe dil desteğinin olması bekleniyor. Ayrıca Türkiye için özel bir fiyat seçeneğinin olacağı da yine gelen haberler arasında. Oyunun henüz ilk fragmanı gelmiş olmasına karşın 2023 yılı içinde çıkacağı ve oyun severlerin beğenisine sunulacağı tahmin ediliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.