Türk Yapımı Pirates Journey Oyunu Steam'e Geldi

Pirates Journey, uzun bir bekleyişin ardından nihayet Steam sayfasında yer aldı. İstanbul merkezli 2medya Oyun Stüdyosu ekibi tarafından uzun süredir üzerinde çalışılan oyun, büyük bir heyecan yarattı.Pirates Journey, ilginç...

Yayınlanma:
Türk Yapımı Pirates Journey Oyunu Steam'e Geldi

Pirates Journey, uzun bir bekleyişin ardından nihayet Steam sayfasında yer aldı. İstanbul merkezli 2medya Oyun Stüdyosu ekibi tarafından uzun süredir üzerinde çalışılan oyun, büyük bir heyecan yarattı.

Pirates Journey, ilginç hikayesi ile oyun severlerin hayli ilgisini çekeceğe benziyor. 1600’lerin sonlarında bir gemi kazası sonucunda tropik bir adaya çıkan gemi ekibinin macerasını konu alıyor. Adaya çıkan korsan gemi kaptanı ve tayfasının eğlenceli hayatta kalma hikayesine tanık olacaksınız.

Yerli Oyun Pirates Journey ile Hayatta Kalma Deneyimi Yaşayacaksınız

En sevilen ve beğenilen hayatta kalma mekanikleri ile şehir kurma ve kaynak yönetme türünü FPS ile birleştiren bir oyun. Pirates Journey, birinci tekil kişilerin gözünden bir deneyim sunuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=q7gS1tfpl1c

Zorlu ada koşullarında hayatta kalma mücadelesi verirken, oyuncular tayfalarına görevler veriyor ve böylece köylerinin temellerini atıyor. Bir yandan avcılık yapıp, bir yandan vahşi hayvanlardan korunan oyuncular, aynı zamanda gizemleri de çözüyor.

Susuzluk, açlık gibi önemli sorunların yanında beklenmeyen ve sıra dışı olan sorunların çözümü de oyuncuları zorluyor. Vahşi hayvanların varlığı hem mürettebat hem de kaptan için ciddi bir tehdit olabiliyor.

pirates journey

Adada toplanan kaynakları değerlendiren oyuncular, böylece hayatta kalma mücadelesinde farklı avantajlar yakalıyor.

Türk yapımı bir oyun olması nedeniyle daha fazla ilgi göreceği tahmin edilen Pirates Journey, oyun severlere özel bir deneyim yaşatacak. Pirates Journey şu an Steam platformunda Erken Erişim olarak yayınlanacak olup tam sürümünün 2023 Q3’de 12 farklı dil desteği ile oyun severlerle buluşması hedefleniyor. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.