Türk Yapımı Yarış Oyunu Racing Kingdom İçin İlk Fragman Yayınlandı

Türk firması olan Super Gears Games tarafından geliştirilen ve mobil oyun sektörüne damga vuracağı beklenen Racing Kingdom oyununun fragmanı yayınlandı. Fragmanda yer alan yüksek kalitedeki görüntüler ve detaylar, son derece etkileyici...

Yayınlanma:
Türk Yapımı Yarış Oyunu Racing Kingdom İçin İlk Fragman Yayınlandı

Türk firması olan Super Gears Games tarafından geliştirilen ve mobil oyun sektörüne damga vuracağı beklenen Racing Kingdom oyununun fragmanı yayınlandı. Fragmanda yer alan yüksek kalitedeki görüntüler ve detaylar, son derece etkileyici bulundu.

Super Gears Games, 2022 yılının hemen başında İstanbul’da kurulmuştu. Şirket sadece Android ve iOS için değil, aynı zamanda Switch ve Nintendo için de oyunlar geliştirmek için yola çıkmıştı.

Şirket tarafından uzun zamandır geliştirme çalışmaları devam eden Racing Kingdom isimli oyunda sona gelindi. Oyunun ilk fragmanı nihayet yayınlandı ve oyun severlerin heyecanlı bekleyişi daha da arttı.

Racing Kingdom’un Beklenen İlk Fragmanı Nihayet Geldi

Super Gears Games, her ne kadar yakın zamanda kurulan bir şirket olsa da, kurucuları oyun dünyası tarafından yakından tanınıyor. İlk defa 2006 yayınladıkları oyunlarla gündeme gelmeye başlayan Yakup ve Yasin Demirden kardeşler, o günden beri başarılı işlere imza atmıştı.

https://www.youtube.com/watch?v=_vwQ8mGFTJc

Bu süreçte farklı oyunlarla ile dikkatleri üzerine çeken ikili, sekizinci oyunları olan Racing Kingdom’un da geliştirme sürecinin sonuna geldi. Yayınlanan fragmanla bu alanda ne kadar iddialı oldukları bir kez daha gösterdiler.

Mobil araba yarışı türünde olan bu oyun, yandan bakışlı olacak. Daha önce farklı örnekleri görülen ve oyuncular tarafından büyük ilgi gösterilen yandan bakışlı araba yarışının beklentileri ne kadar karşılayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.