Türkiye 14 Kasım Gününe 5 Trafik Kazası ile Uyandı: 6 Ölü , 14 Yaralı

Türkiye 14 Kasım gününe 5 ayrı yerde meydana gelen trafik kazaları ile uyandı. 5 kazada trafik canavarı 6 can alırken, kişi de yaralandı. İşte kazaların detayları.

Yayınlanma:
Türkiye 14 Kasım Gününe 5 Trafik Kazası ile Uyandı: 6 Ölü , 14 Yaralı

Türkiye 14 Kasım gününe trafik kazası haberleri ile uyandı. Adana, İstanbul, Manisa, Karabük ve İzmir'de ayrı ayrı meydana gelen 5 trafik kazasında 6 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı. İşte kazaların ayrıntıları.

Adana'da İşçileri Taşıyan Minibüs 2 Katlı Eve Çarptı: 3 Ölü , 8 Yaralı

Adana'da bir fabrikaya ait işçileri taşıyan minibüs, kontrolden çıktı ve yol kenarında bulunan 2 katlı bir eve çarptı. Kaza sonrasında 3 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de olaydan yaralı olarak kurtuldu.

Olay, saat gece sabaha karşı 04.00 sularında merkez Seyhan İlçesi Yeşilyurt Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi'nde meydana geldi. 26 yaşındaki Ali Sabah Çipil yönetiminde bulunan 01 DVB 97 plakalı servis minibüsü, kontrolden çıkınca hızla yol kenarındaki 2 katlı bir eve çarptı. Kazanın şiddetiyle evin duvarının bir kısmı yıkıldı. Büyük bir gürültüye uyanan ev sahibi 52 yaşındaki Bekir Koçhan, gördüğü manzara karşısında şok oldu. Koçhan'ın ihbarı üzerine kaza yerine polis ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Minibüsün içindeki işçileri çıkarmakta zorlanan sağlık ekipleri, Adana Büyükşehir Belediyesi CANKUR ekibinden destek istedi. Minibüs içinde sıkışanlar kısa sürede çıkartılırken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, kimliği belirsiz bir kadın ve bir erkeğin kaza yerinde öldüğü belirlendi. Yaralılardan 44 yaşındaki Şirin Akkaya ile Elif Sıçramaz, 39 yaşındaki Mustafa Arık, 26 yaşındaki Ali Sabah Çipil, 42 yaşındaki Ahmet Endez, Osman Endez, Yıldız Tan, Caner Işık ile henüz kimliği belirlenemeyen bir kadın ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde ameliyata alınan kimliği belirsiz kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çipil, Arık ve Tan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilirken, diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu açıklandı. Çipil'in hastanede yapılan kontrolünde 1.52 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Avcılar D-100'de Kaza: 1 Ölü

Avcılar D-100 Karayolu Saadetdere mevkisinde meydana gelen kazada 1 kişi öldü.

Kaza, saat 05.00 sıralarında Avcılar D-100 Karayolu Saadetdere mevkii Avcılar istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Avcılar istikametinde ilerleyen 34 GC 0647 plakalı aracın sürücüsü Ayhan Tekin'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan araç, Saadetdere metrobüs durağı yaya üst geçidinin ayağına çarptı. Çarpmanın etkisiyle Ayhan Tekin aracının içerisinde sıkışırken, araç hurdaya döndü. Çevreden geçenlerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ekipleri ve itfaiye sevk edildi. Sıkıştığı yerden çıkarılan Ayhan Tekin yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Tekin'in cenazesi ambulansla Bakırköy Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Manisa'da TIR'a Arkadan Çarpan Otomobilin Sürücüsü Öldü

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, kırmızı ışıkta bekleyen TIR'a arkadan çarpan otomobil sürücüsü 35 yaşındaki Ahmet Kaya feci şekilde can verdi.

Kaza, İzmir-Ankara Karayolu Çepnidere Kavşağı'nda meydana geldi. İzmir yönüne seyir halinde olan Ahmet Kaya yönetiminde 45 ZD 051 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen Hüseyin Güler (50) idaresindeki 31 Z 9443 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Kaya, otomobilde sıkışarak hayatını kaybetti. Kaya'nın cansız bedeni ekiplerin yoğun çalışmasıyla araçtan çıkarıldı. Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Kaya'nın cesedi Turgutlu Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. TIR şoförü Hüseyin Güler, kaza sonrası gözaltına alındı.

Karabük'te Kaza: 6 Yaralı

Karabük’te sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkan halk otobüsünün çarptığı evin bir bölümü yıkıldı. Kazada evde bulunan 2 kişi ile otobüste bulunan 4 kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil ambulanslarıyla kaldırıldıkları Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Kazada ağır yaralanan sürücü Özkan Bozmaoğlu'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Otobüsün çarptığı evin bitişiğindeki evin de girişinde hasar meydana gelince evde bulunan yaşlı bir vatandaş ekipler tarafından pencereden dışarıya çıkarıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir'de Otobüse Arkadan Çarpan Otomobildeki Sürücü Hayatını Kaybetti

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, fren sisteminin arıza yapmasıyla tekerlekleri kilitlenen ve yol ortasında kalan otobüse arkadan çarpan otomobil sürücüsü 32 yaşındaki Melih Tuncalı hayatını kaybetti.

Kaza, saat 23.30 sıralarında Altınyol Caddesi Turan Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Karşıyaka'dan Bayraklı yönüne seyir halinde olan Aykut Erken (62) idaresindeki 45 DL 078 plakalı otobüsün fren sistemi arıza yapınca arka tekerlekleri kilitlendi. Yaklaşık 100 metre bu şekilde sürüklenen otobüs yol ortasında kaldı. Bu sırada aynı yöne giden Melih Tuncalı yönetimindeki 35 TAY 65 plakalı otomobil, otobüse arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Tuncalı hurdaya dönen aracının direksiyon başında sıkışarak ağır yaralandı. İhbar üzerine gelen AKS 110 ekipleri Tuncalı'yı sıkıştığı yerden çıkartırken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Tuncalı'nın öldüğü belirlendi. Melih Tuncalı'nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Kazaya neden olan otobüs şoförü Aykut Erken ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Kaza nedeniyle tek şeride düşürülen yol, araçların kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.