Türkiye Depremi Avrupa Manşetlerinde Yer Almaya Devam Ediyor! Yunan Gazetesi Manşetlerinde Dolandırıcılara Yer Verdi!

Dünya tarihinin en büyük depremlerinden biri Türkiye’de yaşanırken, tüm dünyada da en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Öyle ki birçok ülkenin yerel gazetelerinin manşetlerine taşındı.

Yayınlanma:
Türkiye Depremi Avrupa Manşetlerinde Yer Almaya Devam Ediyor! Yunan Gazetesi Manşetlerinde Dolandırıcılara Yer Verdi!

Büyük çaplı şekilde görülen deprem felaketinden sonra pek çok ülke tarafından da ülkemize yardım eli uzatıldı. Gelen yardımlar sayesinde depremzedelerin ihtiyaçları karşılanırken, diğer yandan da farklı ülkelerden gelen arama kurtarma ekipleri de birçok vatandaşımızın kurtarılmasında pay sahibi oldu. Birlik ve beraberlik açısından bakıldığı zaman görmek istediğimiz tabloların çıkmasına neden oldu. Şimdiye kadar meydana gelen en büyük depremlerden biri olmayı başaran Türkiye’deki 10 şehrimizde yaşanan şiddetli doğal afet, gazete manşetlerinde de yer almasına neden oldu.

Yunan Gazetesi Manşetlerine Yer Vermeye Devam Etti!

Yunanistan, depremle ilgili olayları an be ab takip etmeye devam ediyor. Hatta ülkemize de yardım eli uzatmıştır. Yunanistan’dan gelen yardım ve mesajlar, TV kanalında Türkiye’deki depreme dair verdikleri destek mesajlar şaşkınlığa uğramamıza neden olmuştu. Deprem her ne kadar 10. günü bulmuş olsa da hala daha tüm dünya ülkeleri tarafından Türkiye’deki son durumlar mercek altına alınarak takip edilmeye devam ediliyor.

O ülkelerden biri olarak karşımıza Yunanistan çıkıyor. Yunanistan’da gazete manşetleri oldukça geniş bir yer Türkiye’deki depremlere ayrıldı. Özellikle Yunanistan gazetesindeki dikkat çeken konulardan biri de Deprem dolandırıcıları oldu. Ülkemizde ne yazık ki hiç görmek istemediğimiz tablolardan biri de hırsızlık vakaları oldu. Deprem dolandırıcıları bu dönemde ortaya çıkarak yakalanırken, Yunanistan gazeteleri de yaşanan çarpıcı olayları manşetlerinde yer verdi.

Yunanistan Gazetesinde: Türkiye’de Deprem Dolandırıcıları

Yunanistan gazetesinde öne çıkan başlıklardan biri de Türkiye’de deprem dolandırıcıları oldu. Yunan gazetesi manşetlerinde Türkiye’de depremzedeler ile ilgili çalışmalar yapılmaya devam edilirken, bir yandan da deprem dolandırıcılarının ortaya çıktığını yazdı. Türkiye’de yaşanan dolandırıcılık vakalarının çarpıcı yanlarına yer verilirken, yardım bahanesiyle toplanan paraların aslında dolandırıclığa yeltenme olduğunu, bu tür girişimlerde bulunanların da yakalanarak ifşa edildiğini yazdı. Tüm dünyada olduğu gibi Yunanistan’da da depreme ilişkin takipler yapılmaya devam ediliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.