Türkiye Finlandiya ve Türkiye Moldoca Maçları Ne Zaman? (Bilet Fiyatları Ne Kadar?)

2018 FIFA Dünya Kupası elemelerinde Finlandiya ve Moldova ile karşı karşıya gelecek olan milli takımımız hazırlıklarını sürdürüyor. Peki karşılaşmalar ne zaman oynanacak? Maçların bilet fiyatları ne kadar? İşte karşılaşma ile ilgili son dakika bilgileri.

Yayınlanma:
Türkiye Finlandiya ve Türkiye Moldoca Maçları Ne Zaman? (Bilet Fiyatları Ne Kadar?)

A Mili futbol takımımızın 2018 FIFA Dünya Kupası elemeleri karşılaşmaları başlıyor. Milli takımımızın 2018 FIFA Dünya Kupası elemelerindeki maçları ne zaman oynanacak? Türkiye Finlandiya ve Türkiye Moldova maçları ne zaman oynayacak? Türkiye Finlandiya ve Türkiye Moldova maçları saat kaçta başlayacak? Karşılaşmalaırn bilet fiyatları ne kadar? İşte detaylar.

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın, Finlandiya ile 24 Mart 2017 Cuma günü Antalya Stadyumu'nda oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri ve Moldova ile 27 Mart 2017 Pazartesi günü Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynayacağı hazırlık maçının biletlerinin genel satışı , Taraftar Kulübü Üyeleri için sürüyor.

Bölge Taraftarlarından KArşılaşmalara Yoğun İlgi

Yoğun ilgi gören biletlerin tükenmek üzere olduğu belirtildi. Antalya ve Eskişehirli futbolseverler heyecanla milli takımı bekliyor.

Her iki maçın da bilet satışı internet üzerinden sadece taraftarkulubu.tff.orgsitesinden gerçekleşiyor.

TFF'den yapılan açıklamada; Milli Takım Taraftar Kulübü üzerinden ücretsiz olarak Beyaz Üye olunabiliyor. Milli Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri için biletle beraber, kişiye özel hediyeler veeshop.tff.org sitesinden sağlanacak indirim fırsatı bulunmakta.

Yoğun ilgi gören A Milli Takım'ın Finlandiya ve Moldova maçlarının biletleri tükenmek üzere. Biletler taraftarkulubu.tff.org adresi üzerinden satılıyor.

Müsabakalara, 1 kişi en fazla 4 adet bilet satın alabiliyor. Satın alınan biletler, futbolseverlere kargo ile ücretsiz olarak ulaştırılıyor.

Türkiye-Finlandiya Maçı Bilet Fiyatları:

1. Kategori: 50 TL

2. Kategori: 30 TL

3. Kategori: 15 TL

Türkiye-Moldova Maçı Bilet Fiyatları:

1. Kategori: 30 TL

2. Kategori: 20 TL

3. Kategori: 10 TL

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.