Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İşçi Personel Alım İlanı

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu TKHK Danışman Personel Alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İlanla ilgili bilgiler başvuru nasıl nereye yapılacak? Haberimizde.

Yayınlanma:
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İşçi Personel Alım İlanı

Sağlık bakanlığının duyurusu sonucunda Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından Danışman personel alımı yayınlandı. Danışman Alım İlanı 4 Başlığında yayınlanan ilanın detayları ise şöyle oluştu

"Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu’nda istihdam edilmek üzere çeşitli unvanlarda danışman alımı yapılacaktır" şeklinde duyurulan ilana 17 Mayıs 2016 mesai bitimine kadar başvuru yapılabilecek.

"Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu’nda istihdam edilmek üzere aşağıdaki  tabloda belirtilen alanlarda  tam zamanlı danışman hizmet alımı yapılacaktır. "

İkraz No: 8531-TR

Proje Adı: N.3.1 Kamu Hastanelerinde Yenilikçi Sağlık Yönetimi Projesi

Sıra Noİhale No/Proje Başvuru Noİşin Adı
1TKHK/2016/CS/N.3.1.1/IC/1Basın Yayın ve Grafik Tasarım İş ve Süreçlerinin Yönetimi Alanında Tam Zamanlı Bireysel Danışman
2TKHK/2016/CS/N.3.1.1/IC/4Tercüman
3TKHK/2016/CS/N.3.1.3/IC/5Klinik Alan Tasarımı Tam Zamanlı Bireysel Danışman

Başvuruların son teslimtarihi 17/05/2016 günü saat 18.00’dir.Başvuruların aşağıda yer alan posta adresine elden/posta yoluyla ulaştırılması gerekmektedir.

Başvuruda bulunan kişilerin, yanlış beyanda bulunmaları adayları bağlamakta olup, bu nedenle beyanların doğru bilgi içermesi önem arz etmektedir.

Elden/ posta yoluyla yapılan başvuruların, ilan ekinde bulunan CV dosyası ve başvuru dilekçesi örneğine uygun olarak, eksiksiz hazırlanması şartı aranacaktır.

Not: Ekteki CV formatında doldurulmayan ve ilgili pozisyonun ihale numarası bulunmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru Adresi: 

Posta Adresi:

T.C. Sağlık Bakanlığı

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

Stok Takip ve Analiz Daire Başkanlığı

Nasuh Akar Mah. Ziyabey Cad. 1407. Sokak

No:4 06520 Balgat / ANKARA

Detaylı ilan metni aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Detaylı İlan Metni İçin Tıklayınız

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.