Türkiye Kupası Konyaspor ile Kasımpaşa ve Fenerbahçe ile Başakşehir maçları saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmaları için geri sayım başladı. Peki Fenerbahçe Başakşehir ile Atiker Konyaspor Kasımpaşa maçları ne zaman oynanacak? Karşılaşmalar saat kaçta başlayacak? Maçlar hangi kanalda? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Türkiye Kupası Konyaspor ile Kasımpaşa ve Fenerbahçe ile Başakşehir maçları saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupasında finalistler belli oluyor.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmaları 16-17 Mayıs Çarşamba ve Perşembe günlerinde oynanacak. Karşılaşmalar için geri sayım başladı. Peki maçlar saat kaçta başlayacak? Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmaları hangi kanalda yayınlanacak? İşte Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmaları detayları.

Fenerbahçe Medipol Başakşehir Maçı

Fenerbahçe ile M.Başakşehir arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası yarın final rövanş karşılaşması 17 Mayıs günü oynanacak. Yarı final rövanş karşılaşmasında Halil Umut Meler düdük çalacak. İlk maç 2-2 sona ermişti. Rövanş maçı 17 Mayıs Çarşamba günü Şükrü Saracoğlu Ülker Stadyumunda saatler 20.45'i gösterdiğinde başlayacak.

Atiker Konyaspor Kasımpaşa Maçı

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk finalist 16 Mayıs akşamı oynanacak Atiker Konyaspor-Kasımpaşa maçıyla belli olacak. İlk karşılaşmayı 3-2 kazanan Kasımpaşa önünde A.Konyaspor her türlü galibiyette adını Ziraat Türkiye Kupası finaline uzanacak. Kasımpaşa için beraberlik finale yükselmesine yetiyor. 16 Mayıs Çarşamba günü oynanacak olan karşılaşma, saatler 20.45'i gösterdiğinde başlayacak olup karşılaşmayı FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.