Türkiye Spor Ödülleri'nde Beşiktaş Yarışı Önce Götürüyor (Oylama 30 Kasım'da Bitiyor)

Spor Türkiye'nin düzenlediği Türkiye Spor Ödülleri halk oylamasında Beşiktaş birçok branşta yarışı önde götürüyor. Oylama 30 Kasım günü sona eriyor.

Yayınlanma:
Türkiye Spor Ödülleri'nde Beşiktaş Yarışı Önce Götürüyor (Oylama 30 Kasım'da Bitiyor)

Spor Türkiye tarafından düzenlenen ve bu yıl 15' incisi gerçekleşecek olan Türkiye Spor Ödülleri anketinde son günlere yaklaşılırken hemen hemen tüm kategorilerde Beşiktaş'ın büyük bir üstünlüğü bulunuyor. 530 bin oyun kullanıldığı halk oylaması 30 Kasım günü sona erecek.

Kartallar Birçok Kategoriye Ambargo Koydu

2016 yılı içerisindeki gelişen spor olaylarının değerlendirildiği yarışma kapsamında halk oylaması, büyük bir heyecanla devam ederken Beşiktaşlı taraftarlar ankete çok büyük ilgi gösterdi. 30 Kasım gecesi sona erecek olan yarışmada Yılın Kulüp Başkanı kategorisinde Başkan Fikret Orman, Yılın Teknik Adamı kategorisinde Teknik Direktör Şenol Güneş, Yılın Futbolcusu kategorisinde Oğuzhan Özyakup,Yılın Futbol Takımı ve Yılın Spor Kulübü kategorisinde Beşiktaş futbol takımı yarışı önde götürüyor.

Rekabet Kıyasıya Devam Ediyor

Yılın Erkek Sporcusu anketinde Taha Akgül, Yılın Kadın Sporcusu anketinde Kübra Dağlı,Yılın Genç Sporcusu anketinde Emre Dodanlı , Yılın Federasyonu Basketbol Federasyonu, Yılın Hakemi kategorisinde Cüneyt Çakır, Yılın Yabancı Futbolcusu kategorisinde Muslera, Yılın Erkek Basketbolcusu kategorisinde Boby Dixon, Kadınlarda Mehtap Karacabilen yarışı önde götürüyor.

Devlet Gala Gecesinde Bir Araya Gelecek

19 Aralık akşamı Zorlu Center Raffles Hotel'de yapılacak olan ödül töreninde ödüller sahiplerini bulacak. Ödül törenine Türkiye'nin yanı sıra dünyaca ünlü futbol adamları eski Fenerbahçe'li Nicolas Anelka, Roberto Carlos, Hollandalı Ünlü teknik adam Jimm Floyd Hasselbaink ve sezon başında Fenerbahçe ve Galasaray'ın transfer gündeminden düşmeyen Chelsa'nin Joh Obi Mikel katılacak.

Oylamaya Büyük İlgi

Tertip Komitesi Başkanı Spor Hukuku Uzmanı Avukat Tamer Kulaçoğlu yaptığı kısa açıklamada spor severlerin ilgisine teşekkür ettiklerini dile getirerek www.sporodulleri.com - www.sporturkiye.com üzerinden yapılan oylamada 530 bin oy kullanıldı. Her ip'den bir defa girmek suretiyle oylama sürüyor. Son gün 30 kasım gecesi. Yarışın büyük bir heyecan içinde geçmesinden çok memnunuz. Ödülleri halk oyları ile sahiplerini bulacak dedi.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.