Türkiye Taş Kömürü Kurumu Kadrolu Memur Alımına Başladı!

Türkiye taş kömürü kurumu kadrolu memur alımı için harekete geçti. TTK bünyesinde çalıştırmak için 8.dereceli kadroya alım yapıyor.

Yayınlanma:
Türkiye Taş Kömürü Kurumu Kadrolu Memur Alımına Başladı!

Türkiye Taş Kömürü Kurumu güncel memur alımlarına bir yenisini daha ekledi. 8. dereceli kadrolarına memur alımı yapacak olduğunu bildirdi. TTK bünyesinde çalışmak isteyenler hangi pozisyonlarda memur alımı yapacak olduğunu merak ediyor. TTK nezdinde yapılan memur alımı ile ilgili detaylara bakıldığında 1 maden mühendisi, 2 idari ve 1 elektrik mühendisi alımlarının yapılacak olduğu duyuruldu.

657 Devlet Memurları kapsamında memur alımı yapılmaya devam edilirken TTK memur alımıyla ilgili şartların ne olduğu da merak ediliyor. TTK kadrolu olarak memur alımı için harekete geçerken aradığı şartlarla ilgili bilgi paylaşımı yapıldı.

TTK Memur Alımı İçin Hangi Şartları İstiyor?

TTK memur alımını yapacak olduğunun bilgisini verdikten sonra kadrolu şekilde memuriyette çalışmak isteyenler şartların neler olduğunu hemen sorgulamaya başladı. Başvuru yapacak olan memur adaylarından istenen şartlar şu şekilde olacak;

  • T.C vatandaşı olması isteniyor
  • Kamu haklarından mahrum kalmamış olması önemli olacak
  • Sağlık durumunun elverişli olması
  • Seyahat etme konusunda herhangi bir engel durumunun yaşanmamış olması
  • 35 yaşını doldurmamış olmak
  • Her türlü iklim koşullarında görevini icra edebilecek potansiyele sahip olmak

TTK memur alımlarında dikkat edilecek en önemli hususlardan biri olmayı başarıyor. Buna göre memur olarak görevini icra etmek isteyenler yukarıda belirtmiş olduğumuz şartları taşıyorsa o zaman başvurularını sorunsuz şekilde yapma hakkına sahip olacak.

Türkiye Taş Kömürü Kurumundan Kadrolu Memur Alımı İlanı

Türkiye Taş Kömürü Kurumundan kadrolu memur alım ilanlarına yer verildi. Buna göre TTK kadrolu olarak çalışmak isteyenlerin KPSS puanı da başvuru sırasında göz önünde bulunduracak önemli hususlardan biri olacak. KPSS’den en az 80 ve üzeri şekilde puan almış olması göz önünde bulundurulacak önemli şartlar arasında yer alacak. Bu sebepten dolayı TTK kadrolu memur başvurusunda bulunacak adayların KPSS puan yeterlikiğine de dikkat etmesi gerekecek. KPSS puan yeterliliği olması durumunda TTK bünyesinde çalışmaya hak kazanmış olacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.