Türkiye Tek Yürek Kampanyası Dünya Rekoruna Giriş Yaptı! İlk Olmanın Gururunu Yaşayacak

6 Şubat günü acı dolu bir güne başlangıç yaptık. Tarihten silmek istediğimiz kara gün sonrasında binlerce vatandaşımızı kaybettik. Depremzedeler için Tek Yürek Kampanyası başlatıldı ve rekorla dünyaya sesini duyurdu.

Yayınlanma:
Türkiye Tek Yürek Kampanyası Dünya Rekoruna Giriş Yaptı! İlk Olmanın Gururunu Yaşayacak

Ülkemizdeki birlik ve beraberlik ruhu, dünyanında mercek altına alarak etkilendiği durumlardan biri olmayı başardı. Öyle tek yürek olmak pahasıyla başlatılan Türkiye Tek Yürek Kampanyası rekora imza attı. Kampanyaya gelen yardımlar sonrasında toplanılan para dünyada bir ilk olma özelliğine sahip oldu. İş adamlarından, sanatçılara ve çok vatandaşlara kadar hemen herkesin destek olmak amacıyla seferber olmak için el attığı Tek Yürek Kampanyasına da ilgi düzeyi oldukça fazla oldu.

Tek Yürek Kampanyası Dünya Rekoru Kırdı!

Tek Yürek Kampanyası Dünya rekoru kırma başarısı gösterdi. Kampanyaya magazin dünyasının pek çok tanıtılan ismi destek olurken, canlı yayında da toplanan bağışlar rekor seviyesine ulaşmasına neden oldu. Öyle ki şimdiye kadar bağış adı altında toplanan yardım paraları kıyaslandığı zaman Türkiye’nin de ilk olduğunu söylememiz mümkün. Bağış için bir araya gelerek yardım toplandığı zaman 213 televizyon kanalıyla da yardıma ilişkin canlı görüntü paylaşımları yapıldı. Hem TV kanalları hem de radyo kanallarıyla bağış kampanyası canlı şekilde aktarıldı.

ekran-goruntusu-2023-02-16-073813.webp

Tüm izleyenlerinde ekran başına gelerek hem toplanan bağışları görme hem de destek olması da gurur duyulacak bir tablonun daha yaşanmasına neden oldu. Türkiye’nin en zor koşullarda bile birlik beraberlik olgusundan hiçbir şekilde uzaklaşmamış olması da taktir duyulmasına neden oldu.

Toplanan Bağış Parası Rekora İmza Attı!

KKTC, Azerbeycan ve Türkiye’den pek çok yayıncı kuruluşun an be an canlı olarak paylaştığı Tek Yürek Kampanyasında yüzleri güldürmeye neden olacak rekor geldi. Öyle ki Tek Yürek Kampanyasında bağış parası da rekor bir seviyeye geldi. Buna göre yapılan bağış kampanyası ile birlikte toplanan meblağ ne kadar oldu diye bakıldığında 115 Milyar 146 milyon TL oldu. Son derece yüksek bir bağış toplanmasının ardından dünyada bir ilke de imza atılmış oldu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.