Türkiye'ye 4'üncü GSM operatörü geliyor: Vestelcell

rabzon Uzun Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Uzun bir açıklamada bulundu ve Türkiye'nin 4'üncü GSM şirketinin Vestel tarafından başlatılacağını söyledi.

Yayınlanma:
Türkiye'ye 4'üncü GSM operatörü geliyor: Vestelcell

Vestel'den yalanlama geldi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Türk Telekom ve Vestel, Ağustos 2018 tarihinde Vestelcell ürününe yönelik iş birliği anlaşması imzalanmıştır. Bu doğrultuda Vestel Venus akıllı telefonlarının satışı Vestelcell mobil iletişim markasıyla Türk Telekom altyapısı üzerinden gerçekleştirilecektir.

Dolayısıyla bugün haberde iddia edildiği gibi “Türkiye’nin dördüncü GSM operatörü olunması” gibi bir durum söz konusu değildir. Ayrıca söz konusu haber ajans tarafından gün içinde yayından kaldırılmıştır.

Yeni GSM operatörü çıkıyor: Vestelcell.

Gelişen mobil dünya , ihtiyaçları da beraberinde getirmeye devam ediyor. Halihazırda Türkiye'de hizmet vermekte olan 3 adet GSM operasyonu var. Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom.

Yapılan açıklamada bu üç şirkete yeni bir şirketin ekleneceği söylendi.

Şubat ayında gelecek

Yeni GSM şirketi için yapılan açıklamada, operatörün önümüzdeki ay hizmete başlayacağı söylendi.

Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketlerinden biri olan ve her geçen gün daha da büyüyen Vestel, Türkiye'nin dördüncü GSM operatörü olmak için ilk adımını attı.

Trabzon Uzun Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Uzun söz konusu yeni GSM şirketi için bir açıklamada bulundu. Uzun şunları söyledi:

"Dijital çağda her gün farklı bir yeniliğe uyanıyoruz, artık yeni çağın getirdiği hız ve yaşam kalitesi hayatımızın her noktasında bizlere yardımcı oluyor. Yıllardır bu topraklarda bu ülkenin insanı için ürettiği teknolojileri ulaşılabilir fiyatlarla sunup insanımızı yeni çağın getirdiği teknoloji ile buluşturuyor. Teknoloji alanında ülkemizin gururu Vestel, artık sadece beyaz eşya ve tüketici elektroniği alanında değil telekomünikasyon alanında da müşterilerine hizmet vererek dijital bir devrimi gerçekleştirmeyi hedefliyor. Bu alanda yaptığı tüm çalışmaları ülke geneline yayılmış bin 200 bayisi ile bütünleşmiş bir şekilde yürütüyor. Artık ülke genelindeki Vestel mağazalarında kullanıcıların tüm teknoloji ihtiyacını kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla çözüme kavuşturulacak. Haberleşme sektöründe çok şey değişti. Yeni yönetmelikle birlikte daha rekabetçi fiyatlar ile kullanıcıların yüzü gülecek. Bu kapsamda Şubat ayında yerli operatörümüz Vestelcell bütün mağazalarda hizmette olacak"

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.