Tuvalet Kağıdında Büyük İndirim: Fazladan Para Vermeyin

Son dönemlerde artan enflasyon market reyonlarını da yakmaya başladı. Tuvalet kağıdı gibi çok temel ihtiyaçlar lüks haline kadar gelmesi gündeme sıcaklığını koruyor. Zincir marketler ise peş peşe indirimler yapmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Tuvalet Kağıdında Büyük İndirim: Fazladan Para Vermeyin

Artan enflasyon yurttaşların cebini yakmaya devam ediyor. Reyonlarda onlarca farklı ürünün peş, peşe zamlanması küçük hesap yapan ailelerin sayısını arttırdı. Birçok kişi artık alışveriş yaparken planlı olarak hareket ediyor.

Tuvalet kağıdı da rekor üzerine rekor zam alan ürünlerden birisi oldu. Temel ihtiyaçlardan birisi olan tuvalet kağıdına gelen büyük zamlar sonrasında birçok marka indirim kampanyaları organize ediyor. Son olarak Carrefoursa’da indirim görüldü.

En Ucuz Tuvalet Kağıdı

Birçok zincir market başta olmak üzere birçok marka indirim kampanyalarını hayata geçirmeye başladı. Yurttaşlar ise indirim kampanyalarını yakından takip ediyor. Son kampanya ise Carrefoursa’dan geldi. 32’li SOLO marka tuvalet kağıdı yeni fiyatıyla tüketicisini bekliyor.

Tam Yüzde 36’lık İndirim

Türkiye’de onlarca mağazası bulunan Carrefoursa’da 32’li Solo tuvalet kağıdı indirime girmiş durumda. Reyonların yüzde 36’lık bir indirimle satışta olan tuvalet kağıdının güncel satış fiyatı 134.34 TL olduğu paylaşıldı. Güncel fiyatları ve kampanyaları ise Carrefoursa’nın resmi web adresi veya sosyal medya hesapları üzerinden takip edebilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.