Tuzla'daki Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

İstanbul'a bağlı Tuzla İlçesinde bulunan bir sünger fabrikasında büyük yangın çıktı. Çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. İşte yangın bölgesinden gelen ilk görüntüler.

Yayınlanma:
Tuzla'daki Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Son dakika yangın haberleri gelmeye devam ediyor.

İstanbul'un Tuzla İlçesinde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Yangına çok sayıda ekibi sevkedildi. Yangının yanındaki fabrikaya sıçrama ihtimali olduğu belirtildi.

Tuzla Organize Sanayi Bölgesi Yetkin Sokak'ta bulunan bir sünger fabrikasında saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekiplerini söndürme çalışmaları sürüyor. Yangının yandaki fabrikaya sıçrama ihtimali olduğu belirtildi.

Tuzla'da Bir Sünger Fabrikasında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Tuzla Organize Sanayi Bölgesi Yetkin Sokak'ta bulunan bir sünger fabrikasında saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi. Ekipler su ve köpükle müdahale ederek söndürmeye çalıştı. Yangın yanındaki yandaki fabrikaya da sıçrama ihtimali yaşandı. Ekipler hem karadan hem de havadan yangına müdahale etti . Yangın nedeniyle gökyüzünü siyah duman kapladı. Yoğun duman kilometrelerce uzaktan görüldü.

Ekiplerin yaklaşık 1 buçuk saat süren çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangında ölen yada yaralanan olmazken büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, yerel haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.