Ubisoft'un Korsan Oyunu Skull & Bones Yine Ertelendi

Ubisoft tarafından yapılan açıklamaya göre korsan oyunu olan Skull & Bones yine ertelendi. Böylece oyunun çıkışı 6.defa ertelenmiş oldu. Ayrıca geliştirilme sürecinde olan 3 oyunun ise tamamen iptal edildiği ifade edildi....

Yayınlanma:
Ubisoft'un Korsan Oyunu Skull & Bones Yine Ertelendi

Ubisoft tarafından yapılan açıklamaya göre korsan oyunu olan Skull & Bones yine ertelendi. Böylece oyunun çıkışı 6.defa ertelenmiş oldu. Ayrıca geliştirilme sürecinde olan 3 oyunun ise tamamen iptal edildiği ifade edildi. Bu açıklamalar, Ubisoft’ta neler oluyor sorularını gündeme getirdi.

Oyun dünyasının en önemli şirketlerinden biri olarak kabul edilen Ubisoft, bugünlerde kötü haberler paylaşmaya devam ediyor. Uzun süredir oyun severler tarafından heyecanla beklenen korsan oyunu Skull & Bones isimli oyunun çıkış tarihi ertelendi.

Aynı açıklamada geliştirme süreci devam eden 3 farklı oyunun ise tamamen iptal edildiği duyuruldu. Bu açıklamalar, oyun severlerde ciddi bir hayal kırıklığına yol açtı.

İptal edilen oyunların duyurusu henüz yapılmadığından, bilinen oyunlar değildi. Dolayısıyla oyun severler açısından bu can sıkıcı haber, çok fazla yıkıcı olmadı. Şirketin böyle bir karar vermesinin temelinde ise sektördeki zorluklar ile Just Dance 2023 gibi bazı oyunların düşük performansının olduğu ifade edildi.

Ubisoft Strateji Değiştirdi

Ubisoft, erteleme ve iptallere ilişkin duyurusunda, stratejisinde de bazı değişikliklere gideceğini açıkladı. Satır aralarına gizlenen bu mesajlara göre şirket, uzun süreli oyunlara ve mega markalara evirildiğini ifade ederek, daha kapsayıcı oyunlar geliştirmeye odaklanacağını belirtti.

ubisoft skull bones yine ertelendi

Son yapılan ertelemenin ardından korsan oyununun Mart 2023’te çıkması bekleniyordu. Yeni duyuru ile oyunun 2023 sonu veya 2024 başında çıkacağı ifade edildi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.