Ücretli Öğretmenlerin Durumu Ne Olacak? Ek ders ücreti verilecek mi?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Ücretli Öğretmenlerin maaşlarıyla ilgili olarak Maliye ve Hazine Bakanlığı'nın Çalışma yürüttüğünü açıklamıştı. Koronavirüsü önlemi kapsamında öğrencilerin evlerinde uzaktan eğitim...

Yayınlanma:
Ücretli Öğretmenlerin Durumu Ne Olacak? Ek ders ücreti verilecek mi?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Ücretli Öğretmenlerin maaşlarıyla ilgili olarak Maliye ve Hazine Bakanlığı'nın Çalışma yürüttüğünü açıklamıştı. Koronavirüsü önlemi kapsamında öğrencilerin evlerinde uzaktan eğitim görmesi ile ücretli öğretmenlerin maaşlarının ödenip ödenmeyeceği merak ediliyordu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk müjdeli haberi verdi.  Bakan Selçuk Ücretli öğretmenlere ödemeler uzaktan eğitim başladıktan sonra yapılacak dedi. Bakan Selçuk Ücretli öğretmenlerden öğrencilerini takip etmelerini iletişime geçmelerini ödevlerini kontrol etmelerini istedi.

Hazine ve Maliye Bakanı berat Albayrak da ücretli öğretmenler için beklenen açıklamayı twitter hesabından yaptı.

"Ekonomik İstikrar Kalkanı ile covid - 19 salgınında etkilenen meslek gruplarımızn taleplerini yerine getirmeye devam ediyoruz. Ücretli öğretmenlerimizin ve usta öğreticilerimizin ek ders ücreti ödemelerini de bu süreç boyunca yapmaya devam edeceğiz". dedi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.