Ucuz AirPods Modelinin Detayları Açıklandı! Fiyat Sonunda Belli Oldu!

Apple'ın düşük maliyetli olması beklenen AirPods Lite ürününün önümüzdeki yıl için maliyeti belli oldu. Apple kısa süre önce daha ucuz Airpods Lite için harekete geçtiğini itiraf etti. Çünkü Apple'ın AirPods satışlarına...

Yayınlanma:
Ucuz AirPods Modelinin Detayları Açıklandı! Fiyat Sonunda Belli Oldu!

Apple'ın düşük maliyetli olması beklenen AirPods Lite ürününün önümüzdeki yıl için maliyeti belli oldu. Apple kısa süre önce daha ucuz Airpods Lite için harekete geçtiğini itiraf etti. Çünkü Apple'ın AirPods satışlarına yönelik beklentileri karşılanamadı. Birçok müşteri, muhtemelen kaybolacak öğelere çok para harcamak istemez. Bir Apple analisti olan Ming-Chi Kuo, AirPods Lite bütçesinin maliyetini açıkladı. İşletmenin ek AirPods Max ürünleri geliştirdiğini de sözlerine ekledi.

Ucuz AirPods Lite'ın Fiyatı 99 Dolar

Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, artık ucuz AirPods Lite olarak bilinen cihazın piyasaya çıktığında 99 dolara mal olacağını belirtti. Diğer birçok şirketle karşılaştırıldığında, Apple'ın kablosuz kulaklık teklifleri ağır bir fiyat etiketi ile geliyor. İnsanlar sıklıkla bu ürünleri kaybolmaya eğilimli olduğundan dolayı çok sevmezler. Bu nedenle, Apple'ın kablosuz kulaklıkları beklenen satış seviyesine ulaşamıyor. Düşük maliyetli AirPods Lite'ın önemli bir rol oynamasının beklendiği yer burasıdır.

AirPods Lite'a ek olarak Ming-Chi Kuo, Apple'ın AirPods Max'in geliştirilmiş bir sürümünü de geliştirdiğini açıkladı. Bir sonraki AirPods Max için geliştirilmiş pil ömrü, ek renkler ve daha iyi ses kalitesi bekleniyor. Önceki analistin tahmin ettiği gibi Kuo, bu iki ürünün 2024'te piyasaya sürüleceğini öngörüyor. 2025'e kadar bir rahatsızlık olabileceğini ekliyor. Apple'ın şu anda en ucuz olan AirPods modelinin fiyatı ise 129$. Teknoloji devi, çekiciliğini genişletmek ve her demografik gruptan müşteri çekmek için iPhone SE ve MacBook Air gibi diğer ürünlerin makul fiyatlı sürümlerini de sunuyor.

Apple Kendi Çiplerini Yapacak

Apple'ın WiFi, Bluetooth ve hücresel iletişimi tek bir bağlantıda birleştiren bir çip geliştireceği söyleniyor. Apple'ın önümüzdeki yıllarda çip teknolojisine geçiş yapacağı bildiriliyor. Teknoloji şirketlerinden çalınan bilgilere göre, Apple'ın cihazlarındaki hücresel, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantılarını iyileştirecek ve bunları tek bir çip altında birleştirecek yeni bir çip üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. 2025 yılına kadar ise tamamen kendi çiplerini kullanmayı hedefliyor. Apple artık Qualcomm'dan modem satın almayacak ve bunun yerine kendi hücresel modemlerini üretecek. 2024 ve 2025'in sonunda Apple, üçüncü taraf modemleri kullanmayı bırakacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.