UEFA Avrupa Ligi finali Ajax Manchester United maçı ne zaman, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde finalin adı belli oldu. Hollanda temsilcisi Ajax ile İngiliz temsilcisi Manchester United finalde kozlarını payşaşacak. Peki Ajax Manchester United karşılaşması ne zaman oynanacak? UEFA finali hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar.

Yayınlanma:
UEFA Avrupa Ligi finali Ajax Manchester United maçı ne zaman, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş karşılaşmaları tamamlandı. Karşılaşmaların tamamlanması ile 2016-2017 sezonu UEFA Avrupa Ligi finalistleri belli oldu. Önceki akşam oynanan yarı final rövanş maçlarının ardından İngiltere'nin Manchester United ve Hollanda'nın Ajax takımı finale yükseldi.

Manchester Rövanşta Zorlandı

İngiltere'nin Manchester kentinde bulunan Old Trafford stadyumunda İspanyol ekibi Celta Vigo'yu konuk eden kırmızı şeytanlar lakaplı Manchester United, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmanın son dakikalarında Celta Vigo'nun bulduğu gol her ne kadar işi zora soksa da deplasmanda oynadığı ilk karşılaşmada rakibini 1 - 0 mağlup eden İngilizler, bu sonuçla adını finale yazdırdı.

Lyon Geri Dönemedi

Günün diğer karşılaşmasında ise Fransız takımı Olympique Lyon, Stade de Lyon'da Ajax'ı konuk etti. Deplasmanda rakibine 4 - 1 mağlup olan Lyon, sahasındaki rövanş maçına kötü başladı. İlk dakikalarda konuk ekip Ajax art arda ataklar bularak adeta kaleyi abluka altına alırken bir de gol buldu. Ancak ilk yarının sonlarında art arda bulduğu gollerle durumu 2-1'e getiren, ardından da maç sonucu 3 - 1 kazanan Lyon, kazanmasına rağmen final biletini alamadı. Ajax ise 1 gol avantajı ile finale yükselen taraf oldu.

UEFA Avrupa Ligi Finali Ne Zaman?

Ajax ile Manchester United arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi final karşılaşması 24 Mayıs Çarşamba günü saatler 21.45'i gösterdiğinde oynanacak. Finalin Trt'de yayınlanması bekleniyor. Bu konuda net açıklama gelir gelmez haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

Spor haberlerinden, son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.