UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi Kuraları Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (Beşiktaş'ın Rakibi Ne Zaman Belli Olacak?)

UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi kuraları ne zaman çekilecek? Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligindeki rakibi ne zaman belli olacak? UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta gerçekleşecek? Kura çekimi hangi kanaldan yayınlanacak? İşte UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi kuraları hakkında son bilgiler.

Yayınlanma:
UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi Kuraları Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (Beşiktaş'ın Rakibi Ne Zaman Belli Olacak?)

UEFA Avrupa Ligi karşılaşmaları sona eriyor.

Son 16 turu rövanş karşılaşmalarının sona ermesi ile birlikte internet üzerinde en çok aranan kelimelerden biri UEFA Avrupa Ligi kura çekimlerinin ne zaman olacağı sorusu oldu. İşte UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi çeyrek final kura çekimi tarihi ve kura çekiminin yayınlanacağı televizyon kanalı.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve temsilcimiz Beşiktaş'ın mücadele ettiği Avrupa Ligi çeyrek final kura çekilişi, İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA Genel Merkezinde düzenlenecek. 17 Mart Cuma günü düzenlenecek olan kura çekimi Türkiye Saati ile saat 15.00'da başyacak ve TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

UEFA Avrupa Son 16 Turu Eşleşmeleri

Celta Vigo-Krasnodar

APOEL-Anderlecht

Schalke 04-B. Mönchengladbach

O. Lyon-Roma

Rostov-Manchester United

Olympiakos - Beşiktaş

Genk -Gent

Kopenhag-Ajax

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Karşılaşmaları Ne Zaman Oynanacak?

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek final ilk karşılaşmaları 13 Nisan Perşembe günü, rövanş karşılaşmaları ise 20 Nisan Perşembe günü oynanacak. Bu karşılaşmaların ardından ise yarı final karşılaşmaları 4-11 Mayıs tarihlerinde, Avrupa Ligi'nin final karşılaşması ise 24 Mayıs günü İsveç'in başkenti Stockholm'de bulunan Friends Arena'da oynanacak.

Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Finale Kalanlar

Şampiyonlar Ligi'nde ise çeyrek finale kalan tüm takımlar önceki akşam belli oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar şu şekilde sıralanıyor: Atletico Madrid, Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih, Borussiı Dortmund, Leicester City, Juventus ve Monaco.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.