UEFA Avrupa Ligi yarı final Lyon Ajax maçı Trt 1 HD'de

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş karşılaşmasında bu akşam Lyon Ajax maçı oynanacak. Peki Lyon Ajax maçı saat kaçta yayınlanacak? Karşılaşmayı canlı olarak nasıl izlerim? İşte detaylar.

Yayınlanma:
UEFA Avrupa Ligi yarı final Lyon Ajax maçı Trt 1 HD'de

UEFA Avrupa Ligi yarı final karşılaşmalarında bu akşam rövanş maçları oynanıyor. Avrupa Ligi'nde finalin adının belli olacağı karşılaşmalar bu akşam saatler 22.05'i gösterdiğinde başlayacak.

İlk karşılaşması Ajax'ın 4-1'lik üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın rövanşında bu akşam Fransa'nın Lyon takımı, kendi evinde Hollanda'nın Ajax takımını konuk edecek. İlk karşılaşmada rahat bir şekilde rakibini 4-1 yenen Ajax, rövanş için büyük bir avantaj sağladı. Karşılaşmaya sayılı dakikalar kala internet üzerinde araştırmalar da arttı. Karşılaşmanın Trt ekranlarında yayınlanacak olan olması ile Trt canlı yayını araştırdı.

Karşılaşma öncesi iki takımda da büyük stres hakim. Final adına her şeylerini ortaya koyacak olan iki takım, saatler 22.05'i gösterdiğinde kozlarını paylaşacak.

Eksikler

Bu akşam oynanan karşılaşmada ev sahibi Lyon'da sakatlığı devam eden Mapou Yanga-Mbiwa forma giyemeyecek. Ayrıca devre arasında Manchester United'tan transfer edilen Memphis Depay da Ajax maçı kadrosunda statü gereği yer alamıyor. Ajax'ın ise tek eksiği sakatlığı süren Daley Sinkgraven olacak.

Muhtemel 11

Olympique Lyon: Anthony Lopes, Christophe Jallet, Jeremy Morel, Mouctar Diakhaby, Nicolas Nkoulou, Corentin Tolisso, Mathieu Valbuena, Maxime Gonalons, Nabil Fekir, Alexandre Lacazette, Maxwell Cornet

Ajax Amsterdam: Andre Onana, Davinson Sanchez, Joel Veltman, Davy Klaassen, Hakim Ziyech, Matthijs De Ligt, Nick Viergever, Amin Younes, Bertrand Traore, Kasper Dolberg, Lasse Schöne

Maç Trt'de

Karşılaşma Trt 1 ekranlarında yayınlanacak olup şifresiz olarak naklen ekranlara gelecek.

Trt 1 canlı yayınına gitmek için aşağıda buluan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

" http://www.trt.net.tr/anasayfa/canli.aspx?y=tv&k=trt1 "

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.