Ukraynalı Askerin İnfazı Şok Görüntü Yarattı! Son Sözlerini Söylediği An Kameradaydı

Bir yılı geride bırakan Rus-Ukrayna savaşında ilginç görüntüler ortaya çıkıyor. Dünya medyasının yakın takip ettiği Rus-Ukrayna savaşında olay bir görüntü yaşandı. Ukrayna’lı askerin infazı şok etti!

Yayınlanma:
Ukraynalı Askerin İnfazı Şok Görüntü Yarattı! Son Sözlerini Söylediği An Kameradaydı

Rus-Ukrayna çatışması devam ederken, şok görüntülerden biri daha yaşandı. Rus-Ukrayna işgali tüm kaoslara yer verirken, Ukrayna’lı askerin kamera kayıttayken infazı şok etti yarattı. Dünya basınında bomba etkisi yaşayan görüntülerden biri olurken, Rus askerlerin esir almış olduğu Ukrayna’lı askerin son anları kameraya yansıtıldı. Rus askerleri tarafından Ukraynalı askerin infaz edilerek kamera kayıtlarına alınan görüntü büyük yankı uyandırdı. Yaşanan bu olaydan sonra Ukrayna lideri ‘’ korkunç bir savaş suçu’’ açıklamasında bulundu.

Son Sigarasını İçti ve İnfaz Edildi!

Kamera kayıtlarına geçen şok görüntüde Rus askerleri tarafından esir alınan Ukraynalı askerin son sigarasını içtikten sonra kurşuna dizildiği görülüyor. Rus askerleri tarafından esir askeri infaz ettiği görüntüler sonrasında Ukraynalı politikacılar soykırım olarak değerlendirdi. İngiliz medyası da yaşanan bomba görüntüyü manşetlerine taşırken, Ukrayna askerin son anlarında ‘’ yaşasın Ukrayna’’ diyerek infaz olduğunu belirtti.

Krizi daha da fazla arttırmaya neden olan görüntü sonrasında Ukrayna dışişleri bakanı Uluslar Arası Ceza Mahkemesinin görüntüleri izleyerek bu duruma gerekeni yapmasını talep etti. Ayrıca Rus askerlerinin infaz ettiği Ukraynalı askerlerinin kayıttaki görüntüleri, pek çok ülkeler tarafından da tepki çekmesine neden oldu.

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisinden Açıklama Geldi!

Ruslar ile çatışmalı bir yılı geride bırakan Ukrayna, yaşanan kayıt görüntülerinden sonra gerekenin yapılması gerektiğini söyleyerek çağrıda bulundu. Özellikle Ruslar tarafından bu tür girişimlerin gerçekleşmesi Ukrayna ile arasındaki gerginliğin daha da üst noktalara tırmanmasına neden oldu.

Dünya basınında da bomba bir haber olarak manşetlere taşınan Ukraynalı askerin infaz anı, Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisinden açıklamasının gelmesine neden oldu. Ukrayna Devlet Başkanlığı, Rusya tarafından yapılan feci durumla ilgili sert konuştu. Esir alınan bir askerin öldürülmesi savaş suçudur diyerek gerekli incelemenin mutlaka yapılması gerektiğini söyledi. Ayrıca ‘’kimse savaştan kaçamayacak, suçluları bulacağız’’ ifadelerine yer verdi

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.