Ulaştırma Bakanlığı Helikopter Kazasının Bilançosunu Açıkladı (Patlama Anı Kameralarda)

Alınan son dakika bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü'nde düşen yangın söndürme hlikopterinde bulunan kişi sayısı ve uyrukları açıklandı. İşte bölgeden alınan son dakika bilgileri ve Ulaştırma Bakanlığının resmi açıklaması.

Yayınlanma:
Ulaştırma Bakanlığı Helikopter Kazasının Bilançosunu Açıkladı  (Patlama Anı Kameralarda)

Beylikdüzü'nde düştüğü belirlenen helikopterden son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor.

Alınan son dakika bilgilerine göre İstanbul'un Beylikdüzü İlçesinde düşen yangın söndürme helikopterinde 7 kişinin olduğu tahmin ediliyor. Edinilen son bilgilere göre ise helikopterde bulunan 7 kişiden 2 pilot, 4 yabancı ve 1' de Türk yolcunun bulunduğu belirtildi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan saat 11.16'da kalkan TC-HEZ tescilli Sikorsky S-76 tipi helikopter Büyükçekmece'de saat 11.21'de düştü. Eczacıbaşı Grubu'na ait helikopterde 7 kişi bulunuyordu. Helikopterin Kaptan Pilotu'nun Alaaddin Nacar olduğu öğrenildi.

D100 Trafiğe Kapandı

Beylikdüzü'nde düşen helikopter nedeniyle D100 karayolu trafiğe kapandı.

Ulaştırma Bakanlığından Son Dakika Açıklaması

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Beylikdüzü'nde düşen helikopter ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklama şu şekilde:

"Bugün saat 11.16'da Kuğu Havacılık ve Turizm AŞ' ye ait TÇHEZ tescilli helikopter, Atatürk Havalimanı'ndan görerek kalkış yapmış, saat 11.20'de bir TV kulesine çarparak E-5 karayoluna düşmüştür. Kalkış esnasında hava şartlarının normal olduğu bildirilirken, helikopterde 2 pilot, 4'ü yabancı uyruklu 5 yolcu olmak üzere 7 kişinin seyahat ettiği bildirilmiştir. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetmiştir. Kaza Araştırma ve İnceleme Kurulu uzmanları, söz konusu kazaya ilişkin incelemelerde bulunmak üzere kaza yerine gönderilmiştir"

İlk An

Ayrıntılar Eklenecek..!!!

Son dakika haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden, Türkiye haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.