Uludere'deki Çatışmada Hataylı Piyade Üsteğmen Muhammet İsmail Kaya Şehit Oldu

Şırnak'ın Uludere İlçesinde meydana gelen çatışma sonucu şehit olan Piyade Üsteğmen Muhammet İsmail Kaya'nın acı haberi ailesine verildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Uludere'deki Çatışmada Hataylı Piyade Üsteğmen Muhammet İsmail Kaya Şehit Oldu

Türkiye bugün Şırnak'tan gelen şehit haberi ile yıkılmıştı. Şırnak'ın Uludere ile sınırın sıfır noktasında bulunan Andaç Bölgesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısında 2 askerimiz şehit olmuştu. PKK'lı teröristler ile meydana gelen çatışma sonucu şehit olan Hataylı Piyade Üsteğmen Muhammet İsmail Kaya'nın İstanbul Avcılar'da oturan annesi ve kardeşlerine acı haber verildi.

Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan ve Emniyet Müdürü Hakan Bolat, bugün sabah saatlerinde Şırnak'ın Uludere İlçesinde bölücü terör örgütü PKK üyesi teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan, Üsteğmen Muhammet İsmail Kaya'nın Avcılar Cihangir Mahallesi'nde oturan annesi Hatice ve kardeşlerine acı haberi verdi. Acılı aileye başsağlığı dileklerini ileten Kaymakam Doğan, şehit annesi ve kardeşlerini hazır bekletilen araçla Atatürk Havalimanı'ndan yolcu etti. Şehit yakınları buradan uçakla memleketlerine yolcu edildi.

Kaymakam Hulusi Doğan, "Şehidimize Allah'ım rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ruhu şad olsun. Allah annesine ve ailesine sabır versin,milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Son dakika haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.