Ümit Özat Fiziği ile Dalga Geçen Şenol Güneş'e Sert Tepki Gösterdi

Önceki akşam oynanan Beşiktaş Gençlerbirliği karşılaşmasına Ümit Özat-Şenol Güneş tartışması damga vurdu. Ümit Özat'ın fiziği hakkında açıklama yapan Şenol Güneş'e Ümit Özat'tan sert tepki geldi. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
Ümit Özat Fiziği ile Dalga Geçen Şenol Güneş'e Sert Tepki Gösterdi

Gençlerbirliği teknik direktörü Ümit Özat'tan Şenol Güneş'e zehir zemberek sözler geldi.

Ümit Özat Beyaz Tv kanalına yaptığı açıklamalarında, "Maç sonu fiziğimle de alay etmiş. Benim cüssemi espri malzemesi haline getirmesi olmaz. Sen kalkıp bunu medyaya malzeme yapıyorsan İstanbul'un büyüsüne kapıldığının belirtisidir. Ezikliğinin belirtisidir. El öpme ile ağız aşınmaz ama onun elini bir daha öpmem. Bugün 100 kilosun yarın 80 kilo olursun. İnsanlık hali. Biz yıllarca Şenol Güneş'i anlamakta çok zorluk çektik, Türkçe'yi çok iyi konuştuğu için."

Şenol Güneş'in kendisine gösterdiği tepkinin nedeni olarak Fenerbahe geçmişini öne süren Ümit Özat, "Şenol Güneş herhalde F.Bahçe geçmişimden dolayı yapıyor. Ama onun Trabzonspor'dayken yaşadığı şey sırasında ben Almanya'daydım. Kazandıktan sonra bunları konuşmak kolay. Kazanamasa böyle mi konuşurdu Şenol Güneş? Kazanana kadar da her türlü çullanma var. Hayatında hiç şampiyonluğu yoktu. Bu yaştan sonra belki 2 sene üst üste şampiyon olacak. Bunu kaldıramıyor olabilir." ifadelerini kullandı.

Tartıştıkları Pozisyon

Ümit Özat, karşılaşmanın 21. dakikasında Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ile tartıştıkları pozisyon ile ilgili, "Şenol hoca beni ilk defa milli takıma alan hoca. Her maçtan önce de gider elini öperim. Şimdi herkesin kulübesi var. Hepimiz duygusalız ve kazanma stresi ona da bana da yanlış hareket yaptırmış olabilir. Her pozisyondan sonra 10 kişi fırlıyor onlardan. Hakemi etkiliyor. Ya aynı şansı bize de vereceksiniz ya da onlara vermeyeksiniz. En ufak bir şeyde itiraz ediyorlar. Arka tarafı durdurabilirsiniz ben yedek kulübemdekilere çıkmayın diyorum. Ben kulübüme hakim olmazsam sahaya hakem üzerine çullanmaları hoşuma gitmez. Hoş görünmüyor. Futbolun içinde olan şeyler tartışmalar. Şampiyonluk stresi var onların. Biz de buraya 3 puan almaya geldik. Ben kinci bir adam değilim oldu bitti yani" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'in Açıklaması

Ümit Özat'ı sinirlendiren Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekild: "Maçın bitiminde çıkmıştı ama tebrik ediyorum. İyi takım yapmış, başarılı olmasını diliyorum. İyi deplase oluyor. Deplase olmayı seviyor. Benim de itirazlarım oluyor. Bir alandan öbür alana gidiyor. Kaleci kendi ceza alanından çıkarsa kart görür. Fiziğine rağmen bizim alanımıza geldi. Yine elimi öpmeye gelmiştir."

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.