Üniversite öğrencileri Mahir Şimşek ve Vedat Tunçay Muş'taki kazada hayatını kaybetti

Bugün meydana gelen olayda, Alpaslan Üniversitesi öğrencileri 20 yaşındaki Mahir Şimşek ile 19 yaşındaki Vedat Tunçay geçirdikleri kaza sonucu hayatını kaybetti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Üniversite öğrencileri Mahir Şimşek ve Vedat Tunçay Muş'taki kazada hayatını kaybetti

Son dakika haberi Muş'tan geldi. Alınan son bilgilere göre otomobilleri dereye uçan üniversite öğrencileri 20 yaşındaki Mahir Şimşek ile 19 yaşındaki Vedat Tunçay hayatını kaybetti.

Alınan son bilgilere göre bugün Muş-Bingöl karayolu üzerine meydana gelen olayda, 34 NU 8747 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile Yaygın beldesi yakınlarında bulunan dereye düştü. Aracı dereye düşmesi sonucu meydana gelen kazada otomobil içerisinde bulunan Muş Alparslan Üniversitesi öğrencileri 20 yaşındaki Mahir Şimşek ile yakın arkadaşı 19 yaşındaki Vedat Tunçay hayatını kaybetti.

Kaza sonucu yaşamını kaybeden üniversitelilerin cenazeleri otopsileri yapılmak için Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, politika haberlerinden, Türkiye haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Muş

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.