Üniversitelere 3 bin 275 Akademik Personel Alımı Yapılıyor

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yayımlanan personel alım ilanlarına göre üniversiteler 3 bin 275 akademik personel alımı yapıyor. İşte ilanların detayları.

Yayınlanma:
Üniversitelere 3 bin 275 Akademik Personel Alımı Yapılıyor

Türkiye geneli birçok üniversite, Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yayımladığı ilanlar ile akademik personel alımı yapacağını duyurdu. İşte DPB'de yayımlanan akademik personel alım ilanları, ilanlara başvuru şartları ve ilanların detayları.

Genel Başvuru Detayları

DPB'de yayımlanan ilanlarda her bir ilan için ayrı ayrı şartlar aranırken, genel olarak aşağıda belirtilen şartlar aranmaktadır.

Profesör kadroları için adayların Başvuru Formuna özgeçmişini, Doçentlik Belgesini, 2 fotoğrafını, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora çalışmalarını veya yüksek lisans çalışmalarını kapsayan 6 takım dosya ile 6 adet CD'yi (CD içeriğinde: yayın dosyasında bulunan eserlerin dijital ortama aktarılması, Word ortamında Özgeçmiş ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri) ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Doçent kadroları için adayların Başvuru Formuna özgeçmişini, 2 fotoğrafını, Doçentlik belgesini, yayın listesini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ile 4 adet CD'yi (CD içeriğinde: yayın dosyasında bulunan eserlerin dijital ortama aktarılması, Word ortamında Özgeçmiş ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri) ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadroları için adayların, Yabancı Dilini belirten Başvuru Formuna özgeçmişini, 2 fotoğrafını, doktora belgesini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ile 4 adet CD'yi (CD içeriğinde: yayın dosyasında bulunan eserlerin dijital ortama aktarılması, Word ortamında Özgeçmiş ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri) ekleyerek İlgili Birime başvurmaları gerekmektedir.

Tüm Akademik ilanlar ve İlanların Detayları İçin TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.