Ünlü İşadamı Murat Ülker Referandum Kararını Açıkladı

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, 16 Nisan günü anayasa değişikliği için gidilecek olan halk oylamasında vereceği oyu açıkladı. İşte Murat Ülker'in referandum kararı.

Yayınlanma:
Ünlü İşadamı Murat Ülker Referandum Kararını Açıkladı

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, 16 Nisan kararını açıkladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Yıdlız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan halk oylamasında vereceği kararı takipçilerine duyurdu.

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar'ın Ülker grubunun ürettiği 'Evet yağ' kutusu ile 'Ben EVET diyorum. Murat Ülker naber?' notu ile yaptığı paylaşımı alıntı yaparak bir paylaşım yapan Murat Ülker, referandum kararını kamuoyuna duyurdu. Ünlü işadamı Twtter hesabı üzerinden konu ile ilgili yayınladığı mesajında, "1974'ten bu yana aile geleneğimiz Evet. Şimdi de EVET'i severim" ifadelerini kullandı. Ülker, kendisine "Yazık, durum bu kadar kötü demek" yazan bir kullanıcıya da "Yok be yahu" ifadelerine yer verdi ve referandumda EVET oyu kullanacağını açıkladı.

Ülker Reklam Filmi Eleştirisi Almıştı

1 Nisan günü Ülker tarafından yayınlanan reklam filmi, ülkegenelinde çok sayıda kişi tarafından büyük tepki almıştı. İlgili habere gitmek için lütfen TIKLAYIN

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.