Ünlü isimin aşkı, yaş farkına yenilmedi.

Melike Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.Kendisinden yaşça büyük olan sevgilisi ile evlendiğini sosyal medya paylaşımı ile duyuran Merve şahin paylaştığı fotoğrafın altına; ''Kara gözlüm biz seninle bir ev kursak yemyeşil notunu düştü. Sevgilisi sedat bey hakkında hiç bir bilgiye ulaşılamazken aralarında ki yaş farkının en az 20 yaş olduğu düşünülüyor.

Yayınlanma:
Ünlü isimin aşkı, yaş farkına yenilmedi.

Birçok başarılı şarkıya imza atan ve son dönemin parlayan isimlerinden biri olan Melike Şahin evlendi. Sade bir gelinlilk tercih eden ünlü isim sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Bedelini Ödedim, Pusulam Rüzgar, Olur Mu isimli şarkılarıyla milyonlara ulaşan Melike Şahin gelinlik ve damatlık giyerek poz verdikleri bir fotoğrafı yayınladı. Ünlü isim paylaşımına "Kara gözlüm biz seninle bir ev kursak yemyeşil" notunu düştü.

17132473-728xauto.webp

'Diva Bebe' lakabı ile anılan Melike Şahin daha önce sevgilisiyle 5. yıl dönüm fotoğraflarını paylaşmıştı. Ünlü ismin paylaşımının ardından sevgilisi ile aralarındaki yaş farkı sosyal medyada gündem olmuştu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.