Ünlü Otomobil Markası Hyundai 2023 Yılına Çılgın Bir Giriş Yaptı

Piyasadaki iddialı ve popüler araba markaları arasında bulunan Hyundai 2023 yılı için çılgın bir giriş yaptı. Hyundai markası altında 160.000 TL ödeyerek sıfır araba alma imkanı mümkün olacak.

Yayınlanma:
Ünlü Otomobil Markası Hyundai 2023 Yılına Çılgın Bir Giriş Yaptı

Şubat ayı ile birlikte otomatik piyasasında yaşanan hareketlilikler birçok kişinin dikkatini çıktı nokta Hyundai 2023 yılında farklı araçlarla piyasada adından söz ettirmeyi istiyor ve bu nedenle ciddi bir atak yaptı. Sıfır otomobil fiyatlarında son dönemlerde yaşanan yükselişlerin ardından 350 bin TL seviyesinden daha aşağıda sıfır araba fiyatı bulunmuyor. Bu nedenle ucuz otomobil arayan kişiler için bu tutar oldukça yüksek olarak kabul ediliyor. Hyundai Aura ile ilgili daha fazla bilgiye haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Hyundai 2023'e Sürpriz Bir Giriş Yaptı

Ülkemizde satışa sunduğu her modeliyle ilgi görmeyi başaran Hyundai markası 2023 yılına sürpriz bir giriş yaptı. Kısa bir süre önce piyasaya sürülen Aura modeli makyajlı halde tekrar piyasaya sürüldü ve fiyatı duyanları şaşırttı. Henüz bu model Türkiye otomobil piyasasında yer almasa da yılın son çeyreğinde Bu modelin Türkiye piyasasına giriş yapması bekleniyor.

hyundai-kona-2023.jpg

Hyundai Aura modeli incelendiğinde farklı özelliklere sahip olduğu görünüyor. 2023 yılı için özel olarak tekrar tasarlanan Bu modelde dış tasarımda farklı değişimler görünüyor. Daha geniş bir ön ızgarası olan bu araç aynı zamanda parlak siyah ağ tasarımına da sahip. Led DRL kullanımı sis lambalarının yerine kullanılan bu modelde arka lambalar krom şeritle birleştirildi

Sedan özelliği bulunan Hyundai Aura modeli Konfor ve güvenlik özellikleri açısından da oldukça iyi bir donanıma sahip. Ön koltuklarda sabit koltuk başlıkları ve iç kısımda kabin ile gösterge paneli aynı şekilde yeni modelde de sunuluyor. Hızlı şarj için bağlantı noktası bulunan bu model son haliyle oldukça ilgi toplayan bir araç haline geldi. Bu aracı satın almak için şu an 160.000 TL ödeme yapılması gerekiyor. Türkiye piyasasında bu aracın yer alması ile birlikte ÖTV ve KDV tutarının da bu fiyata eklenmesi bekleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.