Ünlü Oyuncu Ali Atay 41 Yaşında (Ali Atay Kimdir, Nerelidir, Dizileri ve Filmleri)

1976 yılında dünyaya gelen ünlü oyuncu Ali Atay, bugün 41 yaşına girdi. İşte Ali Atay hakkında detaylı bilgi.

Yayınlanma:
Ünlü Oyuncu Ali Atay 41 Yaşında (Ali Atay Kimdir, Nerelidir, Dizileri ve Filmleri)

Bugün ünlü oyuncu Ali Atay'ın doğum günü.

1976 yılında dünyaya gelen ünlü oyuncu Ali Atay, bugün 41. yaşına bastı. Peki Ali Atay Kimdir? İşte Ali Atay hakkında detaylı bilgi.

20 Nisan 1976 tarihinde Rize'de dünyaya gelen Ali Atay, 1999 senesinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden başarı ile mezun oldu.

Başarılı oyuncu Ali Atay, "Şapkadan Babam Çıktı" adlı dizide başarısız bir illüzyonist olan Maksut karakterine hayat vermişti. Trt ekranlarında 3 sezon boyunca yayınlanan Leyla ile Mecnun adlı komedi dizisinde rol alan Ali Atay, bu dizide Mecnun Çınar karakteriyle çok büyük bir başarı yakaladı ve milyonlarca takipçinin gönlünde taht kurdu. Dizi yayından kaldırıldıktan sonra aynı dizi ekibi ile beraber çekilen ve Star Tv ekranlarında yayınlanan Ben de Özledim dizisinde kendi karakterini ekranlara taşımıştır. Öte yandan Leyla ile Mecnun ekibinin kurmuş olduğu Leyla The Band grubunun vokalistidir.

2014 yılının Haziran ayında ilk kez yönetmen koltuğuna oturan Ali Atay, Limonata adlı başrollerinde Serkan Keskin ve Ertan Saban'ın bulunduğu sinema filminin çekimlerine başlangıç yaptı. Atay son olarak ATV'de yayınlanan Mutlu Ol Yeter adlı dizide başrol oynamıştır. Dizide Ali Atay'ın yanı sıra Aslı Enver, Öner Erkan ve Ertan Saban da rol almıştır.

Filmleri

Artık Çok Geç, Kırlangıç, Çanta, O Şimdi Mahkum, İyi Seneler Londra, 40,  Vay Arkadaş, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Limonata, Ayla.

Dizileri

İkinci Bahar, 7 Numara, Şapkadan Babam Çıktı, Çınaraltı, Çeşm-i Bülbül, Cemile, Eşre Saati, Yapma Diyorum, Kılıç Günü, Leyla ile Mecnun, Bende Özledim, Mutlu Ol Yeter.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.