Ünlü Sanatçı Orhan Ölmez 5 Yerinden Bıçaklandı

Ünlü sanatçı Orhan Ölmez, tartıştığı komşuları tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. İşte alınan son dakika bilgileri.

Yayınlanma:
Ünlü Sanatçı Orhan Ölmez 5 Yerinden Bıçaklandı

Ünlü sanatçı Orhan Ölmez, 5 yerinden bıçaklandı.

Alınan on bilgilere göre İstanbul Halkalı'da bulunan bulunan bir sitede ikamet etmekte olan ünlü sanatçı Orhan Ölmez, önceki günlerde gürültü çıkardıkları gerekçesiyle tartıştığı komşuları ile karşılaştı. Halkalı'da bulunan sitenin girişinde karşı karşıya gelen Orhan Ölmez ile komşuları, tartışmaya başladı.

Bina önünde başlayan konuşmada Orhan Ölmez komşularına, "Eğer taşınıyorsanız yardımcı olayım" dedi. Orhan Ölmez bu sözü sonrasında binadan çıktı. Bu sözlere sinirlenen komşuları, ünlü sanatçıyı otoparka kadar takip etti. Otoparka gelen komşular, ünlü sanatçının aracına kadar geldi ve araca binerek kontaktan anahtarı çıkardı. Bu hareket sonrasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. 4 kişi oldukları belirtilen grup, Ölmez'in boğazını sıkıp darp etmeye başladı. Yanlarında bıçak olduğu tespit edilen saldırganlar Orhan Ölmez'i 5 yerinden bıçakladı.

Durumun sağlık ekiplerine bildirilmesi üzerine hastaneye kaldırılan Orhan Ölmez, tedavi altına alındı. Emniyet ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlatarak, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Orhan Ölmez Kimdir?

1 Mayıs 1978 yılında Antalya'nın MAnavgat İlçesinde dünyaya gelen Orhan Ölmez, memur bir baba ile hemşire bir annenin çocuğudur. Çocukluğunda birçok il gezen Orhan Ölmez, babasının vefat etmesinin ardından Manisa Turgutlu'da büyümüştür.

2003 senesinde çıkardığı 'Su Misali' albümü ile üne kavuşan Orhan Ölmez, bu albümünün ardından 'Her Şeyin Farkındayım' albümünü çıkarmış ve çıkardığı bu albümlerle 2006 Kral TV video müzik ödüllerinde En İyi Fantezi Müzik Erkek Sanatçısı Ödülünü aldı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.