Ünlülerden 1 Mayıs kutlama mesajları

Tanınmış ünlü isimler, sosyal medya üzerinde yaptıkları paylaşımlarla 1 Mayış İşçi bayramını kutladı. İşte sosyal medya üzerinden paylaşım yapan ünlülerin yayınladıkları mesajlar.

Yayınlanma:
Ünlülerden 1 Mayıs kutlama mesajları

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı vesilesi ile birçok ünlü isim, sosyal medya hesapları üzerinden bazı mesajlar paylaştı. İşte 1 Mayıs vesilesi ile ünlülerin yayınladıkları mesajlar.

İbrahim Tatlıses: En güzel kazanç, alın teri ile kazanılan helal kazançtır...!!! Bir zamanların işçisi ve bugünün işvereni olarak dilerim ki; emeğin ve emekçinin kıymeti hep bilinsin... 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlu olsun.

Mustafa Ceceli: 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun...

Ayşegül Aldinç: Tüm emekçilerin ve bugüne dek sektörde bize destek olmuş tüm emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü , İşçi Bayramı kutlu olsun.

İvana Sert: 1 Mayıs işçi bayramı kutlu olsun

Gökhan Töre: 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler bayramınız kutlu olsun.

Ece Erken: Ekmeğini taştan demirden bilek gücünden alın terinden çıkaranların bayramı kutlu olsun.. #1Mayıs

Nilgün Belgün: İşçi emekçi alın teri... 1 Mayıs işçi ve emekçilerin bayramı kutlu olsun. Umut olsun bahar olsun #1mayısişçiveemekçibayramıkutluolsun

Saba Tümer: Ekmeğini alının teriyle, bileğinin gücüyle calışıp çıkaran işçinin, emekçinin 1 Mayıs bayramı kutlu olsun...

Demet Akalın: İşimin severek ölerek yaptığım aşkla yaptığım işimin işçisiyim ben de. Tüm ekip arkadşlarımın da işçiler bayramı kutlu olsun

Ebru Şallı: 1 Mayıs demek, çalışmak, emek, sabır , güç, gece, gündüz , 24 saat istikrar, hak, sevgi demek! İşçi ve emekçiler günümüz kutlu olsun!

Öykü Serter: 1 Mayıs işçinin ve emekçinin bayramı kutlu olsun

Kubat: İşe, emeğe, işçiye ve emekçiye selam olsun. 1 Mayıs kutlu olsun.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.