Ünlülerin deprem sonrası destek mesajları

Elazığ Sivricede dün akşam 20.55'te meydana gelen  6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası ünlüler destek mesajı gönderdi. Ünlüler sosyal medyadan paylaşım yaparak desteklerini belirtti.TarkanElazığ'da olan ve başka kentlerimizde...

Yayınlanma:
Ünlülerin deprem sonrası destek mesajları

Elazığ Sivricede dün akşam 20.55'te meydana gelen  6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası ünlüler destek mesajı gönderdi. Ünlüler sosyal medyadan paylaşım yaparak desteklerini belirtti.

Tarkan

Elazığ'da olan ve başka kentlerimizde de hissedilen depremden dolayı vatandaşlarımıza çok geçmiş olsun.daha fazla acı haber almadan atlatmamızı umuyorum. Dualarımız milletimizle, Ülkemle.

Kıvanç Tatlıtuğ

Büyük geçmiş olsun Elazığ. Kayıplarımız için baş sağlığı, yaralılara acil şifalar, geride kalanlara sabır diliyorum. Mucize kurtuluşlar içim dualarımız sizinle.

Acun Ilıcalı

Elazığ'ın sivrice ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde hissedilen depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dilerim...

Doğa Rutkay

Can kaybı sayısı git gide artıyor sabah olana dek her saniye artacak üzüntüsünden gözümü kırpmadım bile... Ne acı bir durumun içindeyiz.

Mustafa Sandal

Yürekler burkuldu. Elazığ için dualarımı. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet ailelerine sabır diliyorum."

Murat Boz

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.